MODNI SKLAD

UVEK ZAJEDNO, UVEK TRENDI: Ana Štajdohar i Nikola Demonja u izdanju koje je modna lekcija i holivudskim parovima! (FOTO)

1

Čuvena pevačica poznata je kao dama od stila, ali i njen dragi je prati u stopu.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Ana Štajdohar i Nikola Demonja su, bez sumnje, jedan od najsimpatičnijih parova na javnoj sceni. Oni su uvek nasmejani, nerazdvojni, uvek odmereni i ljubazni prema kolegama i predstavnicima sedme sile, a kao da sve to nije dovoljno — mogu da se pohvale i stilom kakav viđamo na crvenom tepihu holivudskih okupljanja!

 

Par je tako juče uživao na jednoj žurki u Beogradu, a standardno spektakularno obučena Ana odabrala je za ovu priliku malu crnu haljinu.

 

 

aravno, kao i uvek kada je njen stil u pitanju, to nije bila ni obična ni klasična toaleta, već interesantan komad s mnoštvom detalja: efektnim špicem na dugim rukavima, rolka, blagi puf na ramenima, upečatljiv pojas, a i sam materijal nije svakidašnji.

 

Pevačica je ovaj komad kombinovala s trendi čizmama koje dosežu do kolena i pismo-tašnom, a čitava kombinacija naglašena je dodatno jednostavnom frizurom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar) on

 

Što se tiče Nikole, on je odabrao crnu odeću koja se odlično uklopila s Aninim autfitom: tu su ne tako strogo elegantne pantalone, moderan sako, crna košulja i prsluk, a interesantno je da je moguću monotoniju ove kombinacije izbegao tako što je poneo braon, a ne crne cipele.

 

Tako jednostavno, a tako moćno!

 

 

makonda-tracker