uvek svoja

DA LI BISTE SE USUDILI DA OBUČETE OVAKVU HALJINU? Ana Štajdohar ponovo pokazala zašto važi za jednu od najoriginalnijih slavnih lepotica

2

Otkad se pojavila na sceni, popularna pevačica bira isključivo statement odevne komade!

foto: Instagram
foto: Instagram

Bez obzira da li je izabralapredimenzionirani duks, efektan kaput, puf rukavi ili najotkačeniji printovi, jedna od najharimatičnijih dama na javnoj sceni uvek je spremna za eksperimentisanje i poigravanje stilovima!

 

Ana Štajdohar u svakoj prilici je odevena besprekorno i originalno, pa izuzetak nije bio ni izbor za Mis Srbije. Šarmantna pevačica ponela je za ovu priliku zanimljivu haljinu koja prati liniju njenog tela i daje lepoj Ani pomalo edgy izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar) on

 

Ona, takođe, ima nešto dublji izrez, ali tu su upečatljivi umetnuti elementi, koji onemogućavaju da se vidi nešto što ne bi trebalo, kao i narandžasti top, a Ana se tokom večeri poigravala ovim izrezom tako što je jedan deo spustila kako bi otkrio jedno rame.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar) on


Ovakava haljina za druge bi mogla da bude pomalo riskantan izbor, budući da ne pristaje bilo kojoj figuri osim savršenoj, a kako Ana može, pored izvanrednog glasa, da se pohvali i stasom, ona ju je ponela sa samopouzdanjem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar) on


Što se tiče obuće, pevačica je odabrala salonke narandžaste boje kojim je čitavu kombinaciju učinila još razigranijom i vedrijom, a od aksesoara tu je pomalo retro torbica koja će definitivno spadati u popularnije modele aktuelne sezone.

 

Ja u svetu misica — napisala je Ana u opisu jedne fotografije, a mi bismo dodali — kao da je jedna od njih!

 

 

makonda-tracker