foto

STIL IPAK NE MOŽE DA SE KUPI: Kristijano Ronaldo u KATASTROFALNOJ kombinaciji na crvenom tepihu, ali ZBOG NJE niko to nije ni primetio

1

U Sevilji je sinoć održana dodela evropskih MTV nagrada, a među slavnim zvanicama ove svečanosti našli su se fudbaler Juventusa i njegova draga Georgina Rodrigez.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kristijano Ronaldo (34) poznat je po tome što njegove odevne kombinacije — iako uvek preskupe — nisu najbolji mogući odabir.

 

Štaviše, više puta se našao na meti podsmeha na društvenim mrežama zbog neobičnih komada u kojima se pojavljivao, a tako je i nakon sinoćne dodele MTV EMA nagrada.


Fudbaler se, naime, crvenim tepihom prošetao u odelu crvene boje, koje je kombinovao s običnom belom majicom. Budući da su mu pantalone otkrivale članke, to je samo još više naglasilo bele patike koje odišu duhom devedesetih godina, a uz to je izvukao lančić iz majice i nosio masivan ručni sat. Katastrofalan spoj, ukoliko pitate modne znalce.

 

Srećom po Kristijana, pored njega je bila Georgina Rodrigez (25), njegova verenica i majka njegove ćerkice Alane Martine. Atraktivna brineta odabrala je za ovu kombinaciju dekoltiranu haljinu plave boje s dvorednim kopčanjem, koju krasi veoma smeo šlic. Reč je o toaleti koju popisuje francuski modni dizajner Žakmis i koja nije preterano luksuzna za Ronaldove standarde: može se pazariti po ceni od oko 450 dolara. Kombinovala ju je s jednostavnim sandalama bele boje i suptilnim izborom nakita — krupnim alkama, jednim povećim prstenom i jednim tankim.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Iako se i o njenom izgledu za ovo veče može polemisati, makar prema komentarima na modnim portalima, jedno je sigurno: Georgina je izgledala zavodljivo i samouvereno do te mere da je Ronaldo sa svojim lošim modnim odabirom ostao u drugom planu.

 

Da li se vama dopada kako je ovaj par izgledao na crvenom tepihu?

 

 

makonda-tracker