niže modne pogotke

BIĆE VAM ŽAO ŠTO JE LETU DOŠAO KRAJ: Anđelina Džoli u jednostavnoj haljini za svaki dan koja pristaje BAŠ svakom tipu građe

0

Kad lepa glumica izađe do prodavnice, to postane modna vest!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Anđelina Džoli (44) trenutno sa svojom decom boravi u Španiji, na ostrvu Fuertenventura, gde uživa u čarima toplog vremena. Iako je u pitanju radna poseta — Džolijeva tamo snima novi Marvelov film The Eternals, ona i te kako koristi sve lepote ove destinacije.

 

Glumica se već odomaćila, pa obilazi lokalne prodavnice, a juče su je predstavnici sedme sile uočili tokom šetnje sa svoje troje dece: Zaharom (14) i blizancima Noksom i Vivijen (11).


Anđelina je bila odlično raspoložena i nije skidala osmeh s lica, a mnogi su primetili i da je njen ležerni stil za svaki dan ovog puta bio pun pogodak! Glumica se opredelila za laganu belu haljinu midi dužine koja je sečena ispod grudi, zahvaljujući čemu pristaje baš svakom tipu građe.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Budući da i materijal od kojeg je napravljena izgleda lagano i udobno, verujemo da će već od sledećeg proleća ova haljinica zavladati ulicama svetskih metropola.


Glumica je, inače, kombinovala ovaj zanimljiv komad s ravnim papučama boje senfa, braon torbom i velikim naočarima za sunce.

 

 

makonda-tracker