oduvek je želela da bude mama

JESTE LI JE NEKAD VIDELI OVAKO SREĆNU? Rijana iznenadila obožavaoce predivnom fotografijom iz bolnice

0

Popularna pevačica nikada nije krila da žudi da postane majka.

foto: Instagram
foto: Instagram

Dok obožavaoci odbrojavaju poslednje dane do objavljivanja Rijaninog novog albuma, nakon nekoliko godina pauze, pevačica uživa u najboljem mogućem društvu pre nego što joj počnu obaveze oko promocije albuma, snimanja spotova i turneje. Naime, njena prijateljica Dženifer Rosales i njen suprug Aron Dejvis postali su roditelji, a Rijana je bila uz njih već u prvim trenucima roditeljstva.

 

Pevačica je, van sebe od sreće, podelila prvu fotografiju za koju jepozirala s novorođenom bebom — dečačićem nazvanim Džastin Džošua.


Tetka Onana i Džej Džej — napisala je srećna pevačica u opisu fotografije.


Rijana je, inače, već sebe nazivala Onana, a veruje se da je tako zove njena sestričina Madžesti.


Ona je podelila i fotografiju uz koju je izrazila radost što je mogla da podeli sreću sa svojim prijateljima i bude deo jednog od najvažnijih dana u njihovim životima.

 

foto: Instagram

Tako sam zahvalna što sam bila ovde tvog prvog dana na igralištu, klinac! Tetkica te već mnogo voli. Čestitke porodici Dejvis — istakla je presrećna Rijana i dodala da je njena prijaljteljica prava zver koja je uspela da teška stvar kao što je porođaj izgleda lako i da je njen suprug Aron supertata.


Ona se osvrnula i na starije dete Dejvisovih:


Znam da ti se ne dopasti što ćeš da deliš mamu, ali dobićeš nove igračke, a mali brat dobija tvoje stare, tako da ćeš biti dobro.


Rijana je više puta pričala kako joj je najveća želja u životu da i sama postane majka i da se to u njenom slučaju uopšte ne dovodi u pitanje. Ipak, ne zne kada će se to desiti.


To samo bog zna. Mi planiramo, a bog se smeje, zar ne? — istakla je jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker