SVI SU JOJ SE SMEJALI

JEDAN DETALJ JE PROMENIO SVE: Sara Džesika Parker izvrnuta ruglu zbog neobične haljine, a onda smo videli zbog čega je MODNA KRALJICA

1

Glumica koja je zacementirala svoje mesto na modnom nebu nakon uloge u seriji Seks i grad uvek je besprekorno odevenea, zbog čega joj fanovi teško praštaju i najsitnije modne pehove.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Upravo zato mnogi su začuđeni što je sebi dozvolila grešku u vidu predimenzionirane balske haljine ružičaste boje.

 

Pedesetčetvorogodišnja glumica prisustvovala je juče godišnjoj gala večeri u Linkoln centru u Njujorku, a za tu priliku odabrala je toaletu ružičaste boje koju potpisuje Zak Pozen i deo je kolekcije jesen i zimu 2019.

 

Na njoj ima svega: tu je korste, izražen dekolte, predimenzionirani puf rukavi, duga suknja, rep haljine, ali ukupan utisak je loš - ili ona makar nije pristajala slavnoj glumici, zbog čega su je ismejali na društvenim mrežama. Da stvar bude gora, tu je i velika srebrna torba koja se nije uklopila s obućom.

 

 

Međutim, ono što je definitivno njen zaštištni znak je nešto u čemu Sara Džesika Parker nije mogla da omane. Glumica je, naime, ponela jednostavne sandale sa štiklom srednje veličine, koje se izdvajaju po tome što su različitih boja! Jedna je ružičasta, dok je druga zlatne boje i odlično su se uklopile u (čak i) ovakav look!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Dostojno jedne Keri Bredšo, zar ne?

makonda-tracker