#teddyvibes

Svetli džins, smaragdno zelene čizme, kaput od mekog veštačkog krzna: Zimski stajling Sare Džesike Parker za čistu desetku (FOTO)

0

Glumica koja se proslavila ulogom Keri Bredšo, fashioniste koja je dobar deo šoua "zapečatila" visokim potpeticama, viđena je na ulicama američke metropole stilizovana za najvišu moguću ocenu. Ipak, jedan trendi komad privukao je posebnu pažnju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svetli džins Sara Džesika Parker podvrnula je taman dovoljno da istakne smaragdno zelene čizme na štiklu, a dozivajući taksi baš kao što je to obično činila i Keri, na pravi način istakla je kapšut od mekog veštačkog krzna - koji je svakako najveći modni hit zime 2018!

 

Svetlucavi zimski šik: Vunena haljina Sare Džesike Parker (FOTO)

 

Ovaj kaput nalik je ćebetu, te krznu specifičnom za dečije igračke koje se prave od ovog materijala, zbog čega je kaput i dobio ime "Teddy" (medvedić), piše Elle. Mnoge trenseterke na Instagramu autfite sa ovim kaputom u prvom planu forsiraju još od jeseni, a trenutno on doživljava svoj vrhunac popularnosti.

 

A post shared by UpscaleHype (@upscalehype) on

SJP je jedna od prvih poznatih ličnosti koja je stala influneserkama na crtu i prošetala ultimativni zimski komad u sopstvenoj režiji.

makonda-tracker