sve o kosi

Poznate lepotice diktiraju trendove: Ovo je najpopularniji način da se ofarbate za jesen

0

Ako želite da promenite izgled transformacija kose je najlakši i najkraći put, a evo koje nijanse za kosu su najpopularnije u jesen 2017.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Trendseterke su već tokom leta eksperimentisale sa bojama za kosu i tako nagovestile novi hit jeseni, piše Elle.

 

Jedna od najpoznatijih modela današnjice Điđi Hadid tokom najtoplijeg godišnjeg doba uvela je izmene tako što je "osvežila" svoju plavu kosu pramenovima, takođe u nijansama plave. Ovakav oblik farbanja je idealan ako ne želite da uvedete drastičnu promenu boje i odlično pristaje osobama koje imaju svetliju kožu. Jesen kao da je stvorene da uvedete ovu izmenu.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Dženifer Lopez

Na dugu kestenjastu kosu, latino diva je uvela plave pramenove. Tako je "uokvirila" lice i napravila jači kontrast. Tretiranje je idealno ako već imate braon podlogu.

Sara Džesika Parker

Sara koja je tumačila naš omiljeniji TV lik Carrie Bradshaw i nije nas samo naučila lekcije o cipelama, već i kako da tretiramo kosu na pravi način. Na njenom primeru možemo da vidimo brondie look koji podrazumeva kombinaciju plave i braon boje i stvara efekat suncem posvetljene kose dodavanjem svetlih pramenova tradicionalnoj kestenjastoj boji kose.

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kendal Džener

Mat, crna kosa sa blagim tamnobraon sjajem pristaje tamnijem tenu, to se na primeru mlađane Kendal jasno vidi. Blago talasasta bob frizura će odlično "leći" ovoj nijansi kose.

makonda-tracker