IZABERITE NAJBOLJE

Izgledajte poput PRINCEZE: Top 10 SAVRŠENIH odevnih kombinaciju za NAJLUĐU NOĆ! (FOTO)

0

Ako postoji veče u kojoj treba da pokažete sav svoj sjaj, onda je to novogodišnje veče

savršeni autfit
savršeni autfitfoto: profimedia

Bilo da ste planirali veliki izlazak ili provod u lokalnom kafiću, iskoristite priliku da se sredite.

 

Pogledajte naših top deset predloga i zablistajte u novogodišnjoj noći!

 

1. Uvijeni u til

Ako ne volite previše provokativne haljine, koje uglavnom pokazuju više kože, onda je til savršen za vas. Slobodno se uvucite u jednu od ovakvih haljina, a “prekrivanje” pustite ovom čudesnom materijalu. Da vam ne bi bilo hladno, izaberite haljinu sa dugim rukavima (naravno od tila. Pored rukava, til će vam prekriti sve “gole” delove, tako da ćete ostaviti utisak misteriozne, seksi dame.

 

2. Malo šljokica

Svetlucava metalik haljina je nezvanična uniforma svih onih koji vole da se zabavljaju. Za odličan zaokret ovog trenda, izaberite sličan zabavan izgled, ali u vidu kratkog kombinezona. Crni kombinezona sa srebrnim šljaštećim horizontalnim linijama će vašem izgledu dati zabavnu i istovremeno elegantnu notu.

 

3. Jednodelno “čudo”

Ovde nije reč o kombinezonu, već o kombinaciji seksi bodi majice i crnim pantalona. Za izgled koji mami poglede i ostavlja bez daha, izaberite bodi majicu od tila koja ima detalje od pliš crnih cvetova i listova. Ispod ne treba da oblačite ništa osim grudnjaka u boji majice, jer je poenta da budete što više primećeni. Crne uske pantalone, koje mogu biti i sa visokim strukom su uz ovakvu majicu prava kombinacija. Ne zaboravite na velike minđuše koje će vam uokviriti lice i dati vam sjaj.

 

4. Kratko i seksi

Ko kaže da krop top ne može da se nosi i zimi - taj mnogo greši. Krop top sa rolkom, ili u ovom slučaju sa običnim izrezom, naravno sa šljokicama i uz pantalone sa visokim strukom je odlična opuštena kombinacija za novogodišnje veče.

 

Nastavak na sledećoj strani. 

makonda-tracker