godina jubileja

VELIKI USPEH NAŠE KREATORKE: Suzana Perić na Fashion Week-u u Milanu 2019. godine!

0

Dan posle završetka revijalnog dela Serbia Fashion Weeka organizovano je svečano proglašenje pobednika i uručenje nagrada Serbia Fashion Awards na kojoj su najboljima u svojoj kategoriji uručena priznanja za trud, zalaganje, kreativnost i uspeh na ovogodišnjem Serbia Fashion Weeku.

foto: B. Mihajković
foto: B. Mihajković

Poslednju nagradu ove večeri Svetlana Horvat dodelila popularnoj dizajnerki Suzani Perić u kategoriji Winner For Mad Mood. Dobitnica ovog priznanja nije skrivala oduševljenje i zahvalnost Serbia Fashion Weeku.

 

foto: B. Mihajković

Kao dobitnica ove nagrade, Suzana Perić će imati priliku da svoju kolekciju prikaže na narednom Milano Fashion Weeku u okviru platforme Mad Mood.

 

- Ovo je značajna nagrada i posebno mi je draga zbog toga što su Milano i Berlin vezani za početke moje karijere i sada se vraćam tim gradovima. Ovo je godina jubileja, kako za mene, tako i za Serbia Fashion Week, tako da se sve nekako podudarilo i veoma sam srećna zbog toga – rekla je Suzana Perić.

 

foto: B. Mihajković

Podsetimo Suzana je 7. novembra u Beogradu predstavila novu kolekciju “ New Vamp” i proslavila 20 godina uspešne karijere, a u septembru 2019. će nove modele pokazati i u italijanskoj prestonici mode.

 

foto: B. Mihajković

 

 

makonda-tracker