IKONA STILA

Komad garderobe koji prva dama Francuske ne skida: Bridžit Makron otkriva najuspešniju modnu formulu (FOTO)

0

Kontroverzna francuska prva dama Brižit Makron nosi laskavu titulu Voga kao najbolje odevena dama na svetu, a modnu vernost pojedinim komadima dokazuje svakim novim pojavljivanjem u javnosti

foto: Reuters / Pool
foto: Reuters / Pool

U ulozi domaćice u pariškoj Jelisejskoj palati, Brižit Makron ugostila je Klar Vea, suprugu novogliberijskog predsednika.

 

I dok je nova prva dama Liberije zablistala u beloj haljini lađa izreza sa detaljem upečatljive plave čipke, njena domaćica odlučila se za proverenu modnu kombinaciju.

 

Nakon preuzimanja titule prve dame Francuske, Brižit Makron nebrojeno puta modnu prednost je dala sakoima s detaljem dvoredog kopčanja i strogih ramena s potpisom modne kuće "Balmain".

 

foto: Profimedia

Ono što je Melaniji glavni adut, za nju je samo detalj: Pljušte pohvale najstrožijih kritičara za stajling Bridžit Makron (FOTO)

 

Ništa drugačije nije bilo ni ovaj put, pohvalivši se s novim, belim modelom od tvida, ispod kojeg se nazirala bela majica. Novo formalno izdanje, zaokružila je uskim crnim pantalonama pridruživši im lakirane gležnjače.

 

foto: Profimedia

Od kako je Emanuel Makron pobedio na predsedničkim izborima, njegova 24 godine starija supruga Brižit je u fokusu medija, kako svojim samouverenim stavom, tako i upečatljivimmodnim stilom kojim podednako ruši predrasude.

 

 

 

 

makonda-tracker