ne greši nikada

Ono što je Melaniji glavni adut, za nju je samo detalj: Pljušte pohvale najstrožijih kritičara za stajling Bridžit Makron (FOTO)

0

Supruga francuskog predsednika i velika humanitarka, Brižit Makron, česta je tema modnih portala koji žele znati sve o njenim elegantnim i sofisticiranim modnim odabirima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Njen stil uveliko se razlikuje od ostalih žena na svetskoj političkoj sceni, a prva dama francuske neretko nosi i najtraženije komade iz kolekcija poznatih francuskih dizajnera.

 

Na službenom događaju povodom obeležavanja dana borbe protiv AIDS-a, Makron je svojim modnim odabirom još jednom oduševila modne kritičare…

 

Ona sebi ne dozvoljava modne greške: Prva dama Francuske pojasnila kako se nose farmerke i kratke čizmice (FOTO)

 

Brižit Makron pridružila se neumornoj borbi protiv AIDS-a, pa je po službenoj dužnosti posetila "Saint-Denis" bolnicu u kojoj se leče osobe obolele od smrtonosnih polno prenosivih bolesti.

 

foto: Profimedia

Prva dama Francuske za posetu bolnici odabrala je očaravajući karirani "Balmain" sako iz nove kolekcije.

 

Karirani sako od tvida ukrašen je predimenzioniranim zlatnim dugmićima koji su prepoznatljivi potpis modne filozofije dizajnera Oliviera Rousteinga.


Kada igra na sigurno, Bridžit Makron izgleda ovako: Off-duty izdanje prve dame naizgled je daleko od glamura... (FOTO)

 

Sako je iskombinovala sa elegantnom belom bluzom, crnim šalom, uskim crnim farmericama i jednostavnim kožnim gležnjačama u crnoj boji.

 

foto: Profimedia

 

Ovo svakako nije prvi puta da je Makron zasijala u komadu s potpisom poznate pariške kuće visoke mode. Nešto ranije u novembru, supruga francuskog predsednika Brižit Makronobukla je sivi "Balmain" sako naglašenih ramena, a njen stajling izazvao je ovacije čak i američkog Voga.

 

makonda-tracker