MODNO PRAVILO

Ona sebi ne dozvoljava modne greške: Prva dama Francuske pojasnila kako se nose farmerke i kratke čizmice (FOTO)

0

Brižit Makron i njen suprug Emanuel organizovali su predavanje u Jelisejskoj palati povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Francuska prva dama Brižit Markon i njen suprug, francuski predsednik Emanuel Makron,organizovali su predavanje u sklopu obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

 

Bridžit je već pokazala da klasične i ležerne odevne komade sjajno spaja u nosive poslovne kombinacije idealne za ovakve prilike. Ovaj put posegnula je za farmerkama koje je iskombinovala sa košuljom i blejzerom u crnoj boji i crnim kratkim čizmicama.

 

Ovakav stajling nije smela da ponese čak ni smela Melanija: Vatreni minić prve dame Francuske (FOTO)

 

foto: Profimedia

 

Pritom je uzela u obzir pravilo o nošenju skinny farmerka i kratkih čizmica koje kaže kako rub nogavica skinny farmeriki mora dodiruje vrh čizama i ne sme da se nabora pri dnu.

 

Ako farmerke padaju preko čizmica i naboraju se, to znači da nosimo model pogrešne dužine i koji bi trebalo da skratimo.

 

Smirila se kontroverzna Bridžit Makron? Prva dama Francuske u krajnje formalnom izdanju - što je šokirala, šokirala je (FOTO)

 

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker