foto

Pliš nikad nije izgledao glamuroznije: Anđelina Džoli u kombinaciji koja je zadivila kritičare

0

Jedna od najlepših žena u svetu filma nije poznata po fenomenalnom modnom stilu, ali svaki put kada se potrudi - izgleda fenomenalno!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

U dnevnim varijantama paparaci obično viđaju glumicu i režiserku Anđelinu Džoli u jednoličnim i pomalo dosadnim odevnim varijantama, zbog čega se nedavno našla na meti kritika. Međutim, svaki put kada poželi da se dotera, Anđelina odabere efektnu kombinaciju i izgleda sjajno!

 

Tako je bilo i juče, kada je Džolijeva viđena u Njujorku, gde je bila gošća neprofitne organizacije Asia Society. Izgledala je i te kako stajliš, pre svega zahvaljujući maksi haljini crne boje, pomalo lepršavoj i veoma upečatljivoj. Preko nje ponela je dugačak kaput od pliša, materijala za kojim su holivudske zvezde poludele ove sezone, a ovaj stil kombinovala je sa crnim cipelama špicastog vrha.

 

Postoji najmanje šest razloga: Zašto Holivud ne podnosi Anđelinu Džoli?

 

Posebno je interesantan njen izbor torbe - tote tašnica koja se može nositi i oko ruke i, zahvaljujući dugačkom lancu, preko ramena, a Džolijeva je odabrala ovaj prvi način i izgledala veoma elegantno.

 

Ko kaže da su neophodni dekolte i kratka suknja da bismo izgledalo ovako dobro?

 

1 / 6 Foto: Profimedia
makonda-tracker