Svaka lepa na svoj način

Dizajneri kao da se utrkuju da joj pruže što veći izbor: Teška odluka za buduću vojvotkinju od Saseksa - koju venčanicu poneti? (FOTO)

0

Američka glumica Megan Markl, buduća supruga princa Harija i vojvotkinja od Saseksa, jedna je od najsrećnijih žena na svetu, koja treba da donese jednu od najlepših odluka u životu. Sa druge strane, ime dizajnera kojeg bude "ponela" zauvek će ostati upisano u istoriji, posebno mode...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Među kandidatima koje je selektovao tamošnji Telegraf zasigurno se nalazi ona prava, u kojoj će Megan Markl izgovoriti sudbonosno "da".

 

Venčanica Grejs Keli i danas se smatra umetničkim delom: Top 5 detalja iz života proslavljene Hičkokove muze (FOTO)

 

Erdem

 

Jedan od najpopularnijih brendova današnjice. Već neko vreme spada u omiljene marke buduće princeze. U razgovoru za Veniti Fer glumica je nedavno otkrila i kako je upravo to dizajner čije modele nosi već godinama, piše Elle. A to je izgovorila odevena upravo u kreaciju turskog kreatora koji je poznat po ženstvenim, damskim modelima koji su inspirisani umetnošću, istorijom, književnošću.

 

 

 

Miša Nunu

 

Iako važi za jednu od najuspešnijih kreatorki njujorške modne scene, Miša je relativno nepoznata dama.

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Ipak, ona je bliska prijateljica kraljevskog para, a i bila je u vezi sa Harijevim dobrim prijateljem Aleksandrom Gilkesom.

 

Venčanica koja će se pamtiti kao modno remek-delo: Buduća princeza Danica nosiće haljinu jedne od najpopularnijih kreatorki na svetu

 

Oskar de la Renta

 

A post shared by Oscar de la Renta (@oscardelarenta) on

Ukoliko bude insistirala na svojim korenima, Megan bi mogla da se opredeli za model koji potpisuje Oskar! Naravno, izbor nekog dizajnera koji nije iz Britanije bio bi prilično istorijski i kontroverzan momenat...

 

Dženi Pekam

 

A post shared by Jenny Packham (@jennypackham) on

Britanska dizajnerka Dženi Pekam spada u omiljene kreatorke Kejt Midlton i dizajnere koji redovno odevaju članove britanske kraljevske porodice. Njene haljine sa prozirnim suknjama od tila, delikatnom čipkom i sitnim vezom, smatraju se sanjivim, romantičnim kreacijama savršenim za buduću princezu.

 

Emilija Viksted

 

Londonska dizajnerka imala je svoju prvu "bridal" kolekciju početkom godine, ali je zato već odavno jedna od najzaposlenijih kada su u pitanju evropska kraljevska venčanja.

Ova kreatorka zaslužna je za venčanicu koju je ponela ledi Šarlot Velsli na najvažnijem venčanju 2016. godine.

 

Mnogi smatraju da je još lepša od one koju smo videli: Ovo je druga venčanica Kejt Midlton (FOTO)

 

Aleksandar Mekvin

foto: Profimedia

Aleksandar Mekvin spada u najprestižnije britanske kuće i redovno osmišljava red karpet izdanja za dame poput Kejt Blanšet, Emili Blant, Džesiku Čestejn, Nikol Kidman...

 

Antonio Berardi

Sicilijanac koji već godinama kreira na londonskoj adresi poznat je po besprekornom kroju i elegantnim modelima. Ovaj italijanski dizajner radio je kao asistent velikog Džona Galijana dok je studirao u jednoj prestižnoj modnoj školi.

makonda-tracker