foto

Ne bi nas čudilo da i vi imate identičan: Kejt Midlton sakrila trudnički stomačić pristupačnim i vrlo, vrlo trendi kaputom

0

Žene koje savršeno plivaju u svetu mode i trendova izgledaju besprekorno i u nešto ekonomičnijim komadima, a vojvotkinja od Kembridža svakako spada u njih.

foto: AP / Eddie Mulholland
foto: AP / Eddie Mulholland

 

Iako je buduća vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, koja će se sledeće godine udati za princa Harija, naša miljenica i dalje je njena buduća jetrva. Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, osvojila nas je kako svojim šarmom, humanitarnim radom i stavovimao vaspitanju kakve ne očekujete od pripadnice plemstva, tako i jedinstvenim modnim stilom.

 

Dobila je teži zadatak nego buduća mlada: Zbog ovog detalja će na venčanju princa Harija sve oči biti uprte u Kejt Midlton

 

Bez obzira na to da li se nalazi na nekom glamuroznom događaju ili je paparaci zateknu tokom šetnje, Kejt Midlton je odevena tako da joj se baš ni na jednom detalju ne može zameriti.

 

Pogledajte samo neke od njenih najupečatljivijih modnih izbora.

 

1 / 28 Foto: Profimedia

 

Njena najnovija odevna kombinacija pokazala je da za to nije zaslužan samo novac kojim raspolaže - ona se pre dva dana u javnosti pojavila u veoma pristupačnom kaputu i izgledala spektakularno!

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker