tom izazovu je dorasla

Dobila je teži zadatak nego buduća mlada: Zbog ovog detalja će na venčanju princa Harija sve oči biti uprte u Kejt Midlton

0

Nakon što su glumica Megan Markl i princ Hari objavili da će se venčati sledeće godine, svi se pitaju kako će izgledati Meganina venčanica, ali ništa manje pažnje ne privlači ni stil Kejt Midlton.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Odluka o tome šta će pripadnici britanske kraljevske porodice nositi na ovako glamuroznom okupljanju nije laka. Fotografije će munjevito obići planetu i ostati zauvek upamćene, a modni kritičari biće u pripravnosti da hvale i kude svaki detalj.

 

Malo koja trudnica bi umela da ponese ovakvu haljinu: Romantično izdanje Kejt Midlton dostojno princeze

 

To je razlog zbog čega supruga princa Vilijama Kejt Midlton ima pred sobom veliki modni izazov, posebno ako se tome doda činjenica da su svetski mediji već počeli da upoređuju vojvotkinju od Kembridža s lepom Megan, budućom vojvotkinjom od Saseksa.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Međutim, to nisu jedine modne muke koje predstoje Kejt Midlton. Kako javljaju modni portali, supruga princa Vilijama u obavezi je, po protokolu, da ponese jedan važan detalj - šešir.

 

Naravno, ne bilo kakav: pravila o tome kakav šešir vojvotkinja od Kembridža sme imati na glavi tog dana jasno su određena i uglavnom se odnose na to da ne treba da ukradu slavu paru za oltarom.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker