Sa 19 je promenuila pol

Slikao ju je Dejvid Lašapel, pevala je sa Lil Kim, putovala oko sveta: Upoznajte damu sa NAJSKUPLJIM telom! (FOTO)

0
Ova žena je postala senzacija preko noći! Naime, pojavila se na jednom događaju u Tunisu potpuno naga, a mediji su sa lakoćom došli do "sočnih" detalja njene životne priče...

 

Inspiraciju je našla u Merilin Monro i animiranoj junakinji Džesiki Rebit

Kada sam menjala pol u bolnici, samo sam razmišljala o tome kako želim da budem lepa devojka koja radi u tržnom centru. Da sam mogla da imam kristalnu kuglu i da vidim kako izgledam sada. Slika me Dejvid Lašapel, pevam sa Lil Kim, putujem oko sveta... Ne bih mogla da verujem!"

Amanda je nakon promene pola nastavila sa hirurškim intervencijama, a inspiraciju je našla u Merilin Monro i animiranoj junakinji Džesiki Rebit. Silikonske umetke ima svuda, pa čak i u butinama, zbog uskog struka lomila je donja rebra, više puta povećavala usne i grudi, sređivala nos, zatezala čelo, ubrizgavala botoks i druge filere kako bi izgledala što mlađe.

Kaže da je srećna što je i prirodno imala ženstvene karakteristike, pa nije morala mnogo da se menja. A na pitanje koliko novca je dala na sve te promene, ona odgovara kratko i jasno:

Postoji razlog zašto za mene kažu da imam najskuplje telo na svetu."

Sada ova dama sprema autobiografiju u kojoj će govoriti o svojoj prošlosti (detinjstvu, iskustvima domino dame, druženju sa zvezdama...), ali daje i "uputstvo" za svoju sahranu.

Kada me budete sahranjivali, bolje bi vam bilo da mi doterate karmin i puder pre nego što konačno zatvorite kovčeg. I to nije savet, već naredba."

 

A post shared by Amanda Lepore (@amandalepore) on

 

makonda-tracker