Bal pod maskama

Ivana Vukčević: Transformacija je otkrila sve njene beauty tajne (FOTO)

0
Poznata glumica je odlučila da se transformiše i pokaže drugu stranu svoje izvajane lepote.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Jedna od najlepših glumica mlađe generacije Ivana Vukčević, koja je nakon rođenja sina napravila dužu pauzu i posvetila se majčinstvu, ponovo se vratila na male ekrane.
 

Ivana Vukčević i Miloš Đuričić: Prvi koraci malog Mihaila

 

Ona je sa ekipom Državnog posla snimila morski serijal, na šta je veoma ponosna i kaže da joj je povratak pred kamere veoma prijao. Na ideju magazina Story, ona je uoči Noći veštica odlučila da se transformiše i razotkrije neke od svojih navika.


Story: Na koji način vodite računa o svom telu?


- Kada je reč o mom telu, imam razloga da budem zadovoljna jer me još prati sreća iako sam lenja i nikada ne vežbam. Jedno vreme često sam išla na trčanje, stavim slušalice, pustim neku inspirativnu muziku i u kas. Oduvek sam bila mršava, takvi su mi roditelji, pa je genetika zaslužna za liniju koju imam. Ipak, nisam nešto ješna, a i vegetarijanac sam godinama.


Ivana Vukčević: Urbana saga o ulepšavanju

 

Mnogo hodam, ne vozim automobil, tako da na taj način uspevam da nadomestim neodlazak u teretanu. Kada je reč o nezi tela, ja sam atipična žena pošto ne volim da se mackam, ali nešto se i mora. Obožavam Balea gelove za tuširanje, jeftini su i dobri. Njihovi proizvodi nisu testirani na životinjama, a meni je to mi primarno kad nešto kupujem. Leti se nikad ne sunčam bez preparata sa zaštitnim faktorom i volim kupke za stopala, one me opuštaju.

 

foto: Petar Đorđević


Story: Šta vam je najbitnije kada je nega lica u pitanju?


- Zakon je stari dobri bebi sapun Nevena Leskovac. Pošto je kompanija Lush koju sam obožavala, zbog slabog prometa kod nas zatvorila svoje prodavnice, najbliža mi je u Zagrebu. Volim ih jer su poznati po svojoj borbi za prava životinja, a uz to imaju i vrhunske sapune. Tačnije, sve im je odlično, jedino cena nije.

 

foto: Petar Đorđević


U nedostatku njihovih proizvoda, ima mnogo i privatnih proizvođača koji prave pristojne home made sapune. Od krema preferiram Hijaluron dnevnu, noćnu, serum, čitavu liniju koju pravi Apoteka Beograd. Kad sam u prilici, odem i do moje kozmetičarke Jelene da mi stavi neku hranljivu masku.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

( Razgovarala: Moni Marković Izvor: Story )
makonda-tracker