Bal pod maskama

Ivana Vukčević: Transformacija je otkrila sve njene beauty tajne (FOTO)

0
Poznata glumica je odlučila da se transformiše i pokaže drugu stranu svoje izvajane lepote.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Jedna od najlepših glumica mlađe generacije Ivana Vukčević, koja je nakon rođenja sina napravila dužu pauzu i posvetila se majčinstvu, ponovo se vratila na male ekrane.
 

Ivana Vukčević i Miloš Đuričić: Prvi koraci malog Mihaila

 

Ona je sa ekipom Državnog posla snimila morski serijal, na šta je veoma ponosna i kaže da joj je povratak pred kamere veoma prijao. Na ideju magazina Story, ona je uoči Noći veštica odlučila da se transformiše i razotkrije neke od svojih navika.


Story: Na koji način vodite računa o svom telu?


- Kada je reč o mom telu, imam razloga da budem zadovoljna jer me još prati sreća iako sam lenja i nikada ne vežbam. Jedno vreme često sam išla na trčanje, stavim slušalice, pustim neku inspirativnu muziku i u kas. Oduvek sam bila mršava, takvi su mi roditelji, pa je genetika zaslužna za liniju koju imam. Ipak, nisam nešto ješna, a i vegetarijanac sam godinama.


Ivana Vukčević: Urbana saga o ulepšavanju

 

Mnogo hodam, ne vozim automobil, tako da na taj način uspevam da nadomestim neodlazak u teretanu. Kada je reč o nezi tela, ja sam atipična žena pošto ne volim da se mackam, ali nešto se i mora. Obožavam Balea gelove za tuširanje, jeftini su i dobri. Njihovi proizvodi nisu testirani na životinjama, a meni je to mi primarno kad nešto kupujem. Leti se nikad ne sunčam bez preparata sa zaštitnim faktorom i volim kupke za stopala, one me opuštaju.

 

foto: Petar Đorđević


Story: Šta vam je najbitnije kada je nega lica u pitanju?


- Zakon je stari dobri bebi sapun Nevena Leskovac. Pošto je kompanija Lush koju sam obožavala, zbog slabog prometa kod nas zatvorila svoje prodavnice, najbliža mi je u Zagrebu. Volim ih jer su poznati po svojoj borbi za prava životinja, a uz to imaju i vrhunske sapune. Tačnije, sve im je odlično, jedino cena nije.

 

foto: Petar Đorđević


U nedostatku njihovih proizvoda, ima mnogo i privatnih proizvođača koji prave pristojne home made sapune. Od krema preferiram Hijaluron dnevnu, noćnu, serum, čitavu liniju koju pravi Apoteka Beograd. Kad sam u prilici, odem i do moje kozmetičarke Jelene da mi stavi neku hranljivu masku.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 


Story: Da li primenjujete neki trik kada je reč o make-upu?


- Nikada ne bih mogla svakodnevno da se šminkam, a sve što upotrebljavam su ruž, sjaj za usne, maskara, kreon i olovka za obrve. Obožavam crveni karmin, dopada mi se kako mi stoji i često ga koristim. Nikada nisam umela sa obrvama, pa se s njima pozabavila Valentina Petrović iz Zagreba, koja je apsolutni master chef za obrvice na ovim prostorima.

 

foto: Petar Đorđević


Story: Koje su vam omiljene mirisne note?


- Oduvek sam volela muške parfeme. Moj numero uno je Aqua Di Gio. Od ženskih sviđa mi se J.Lo. Glow. Moj šestogodišnju sin Mihailo skoro je od tetke dobio na poklon komplet CK parfema i oboma nam je omiljeni CK 2. Preferiram svežije note i miris bebi sapuna.


Story: Kako negujete ruke?


- Lepota i nega ruku od izuzetne su mi važnosti. Čak i leti moram da ih mažem, a najčešće to činim Pavlovićevom kremom koja mi je omiljena.
 

foto: Petar Đorđević

 

( Razgovarala: Moni Marković Izvor: Story )
makonda-tracker