wow

Bilo kuda - nigde bez halogram bermuda: Svi žele da žive ludi blonde life Marion Kotijar (FOTO)

0

Ležerni oversajz blejzeri, pruge... stil prosečne Parižanke - uvek šik. Međutim, glumica je igru podigla na viši nivo, jednom krajnje neobičnom kombinacijom u kakvoj je do sada nismo videli!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedan od definitivno najbolje odevenih Evropljanki upravo je i ta koja eksperimentiše, te uvek isprobava nešto novo i moderno. Tako je pre neko veče na glamuroznom Revelations partiju, upriličenoj povodom nominacija za francusku filmsku nagradu Cesar pokazala kako ume da bude smela, odvažna i vrlo moderna.

 

Opredelivši se za crni džemper i šire, vrećaste pvc pantalone koje izgledaju kao hologram folija, sve sa primesama neon roze i plave, piše Elle, Marion je pokazala kako svaki odevni komad koliko god specifičan i drugačiji ima svoj "vajb" i uz pravu nadogradnju može da izgleda moćno, smelo i potpuno nosivo.

 

 

Sa materijalom koji je doprineo da se tekstura pantalona stalno presijava od nežnoplave do lavanda ljubičaste i pink, Marion je definitivno riskirala i podelila mišljenja. Ipak, većina misli da je baš zahvaljujući plavoj, stilizovanoj na levu stranu i pletenicama, crvenim karminom i nakitom - napravila pun pogodak!

 

1 / 5 Foto: Profimedia
makonda-tracker