kan pod njenim nogama

Marion Kotijar je ponos evropske mode i uvek ide korak dalje: Majica s porukom + kožne čizme = izdanje koje se ne zaboravlja lako (FOTO)

0

Ime Marion Kotijar je sinonim za francuski stil. Nežna i graciozna baš takva kakva jeste, ovog puta u Kanu otišla je dalje. Predstavlja nam se garderobom koja je sve samo ne konzervativna!

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Ovog puta Marion nas je navela da zaboravimo na njene romantične haljine, ženstvene kreacije i Dior momente koje obožava,  piše Elle.

 

Lepa glumica i njen stilista Eliot Blis ovoga puta su izabrali moderan, edgy look koji je privukao veliku pažnju. Možemo reći da je ovo njen najsmeliji izgled do sada.

 

Senzualne, očaravajuće i trendi od glave do pete: 8 Francuskinja čija lepota inspiriše (FOTO)

 

Naime, prilikom fotografisanja za zvanični Photocall jubilarnog festivala, Marion je izabrala nostalogičnu majicu belgijskog brenda Filles à Papa, koju je uparila sa čipkastom suknjom i sa glossy crvenim Fendi thigh-high čizmama.

 

Krajnji rezultat je zanimljiva kombinacija - seksi kontrast crne nežne čipke i dubokih čizama. Posebno su nam zanimljive naočare i blago talasasta kosa, koja je glumicu učinila bar 10 godina mlađom.

 

 

A post shared by Eliott Bliss (@eliottbliss) on

 

Da ne morate uvek da imate glamuroznu haljinu, već da ste nekako dužni da eksperimentišete i igrate se, dokazala je lepa Marion. To je posebno iskazano majicom koja nije samo fashion momenat. Na majici se nalaze likovi Dejvida Bouvija, Majkla Džeksona, Džordža Majkla i Prinsa, kao i reči Never Forget.

 

Marion Kotijar: 5 must have proizvoda

 

Jasna poruka, nema šta!

 

Zapravo, lepotica je dala omaž muzici i pokojnim umetnicima i na svečanosti koja slavi nasleđe prošlosti, izbor nije mogao da bude prikladniji.

 

 

makonda-tracker