i za formalne i za neformalne prilike

Za svadbu, rođendan ili odlazak na posao: Trik da sami napravite nisku punđu za svega 60 sekundi (VIDEO)

1

Ako imate srednje dugu ili dugu kosu, niska punđa je sjajan izbor kada nećete da perete kosu ili nemate vremena za odlazak do frizera.

Kada vam kosa nije čista ili je ne možete ukrotiti, probajte da napravite ovu jednostavnu punđu
Kada vam kosa nije čista ili je ne možete ukrotiti, probajte da napravite ovu jednostavnu punđufoto: Jan Cieplik/Shutterstock

Kada nemate vremena da odete do frizerskog salona, najbolja ideja je da sami napravite frizuru kod kuće, koja će svaki izgled podići na viši nivo.

 

Čak i ako vam se čini da ne možete da uradite to bez nečije pomoći, na društvenim mrežama možemo pronaći razne ideje i inspiraciju za prelepo stilizovanu kosu, bez preteranih dodatnih rekvizita.

 

Ako imate kosu srednje dužine ili dugu kosu, sjajan izbor za frizuru jeste niska punđa.

 

Na Jutjubu je moguće naći tutorijale za nisku punđu koju možete napraviti za svega 60 sekundi, a osim što je fantastičan izbor za svaki dan ili odlazak na posao, bez problema ovako možete stilizovati kosu za maturu, svadbu, rođendan ili bilo koju proslavu formalnog tipa.

 

Pogledajte detaljnije u video-snimku:

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

TOP 10 frizura Jelene Karleuše

 

makonda-tracker