ops! Greška?

Eva Longorija ima novu frizuru koja DODAJE GODINE na lice: Ako želite da izgledate MLAĐE nikako je NE KOPIRAJTE

0

Retki su oni kojima se ova promena čuvene glumice zaista dopala 

NOVA FRIZURA EVE LOGORIJE JE NJEN NAJVEĆI PROMAŠAJ DO SAD
NOVA FRIZURA EVE LOGORIJE JE NJEN NAJVEĆI PROMAŠAJ DO SAD foto: Instagram / evalongoria

Glumica Eva Longorija nedavno se u javnosti pojavila sa novom frizurom, koja je mnogo podsetila na frizuru po kojoj je bio poznat čuveni muzičar Mik Džeger.

 

Ona je poželela da na neki način osveži svoje izgled, pa je kosu ošišala na duži paž, a potom je uvila u neobavezne sitne talase koji su padali na njeno lice. Odsekla je šiške, koje je nosila razmaknute levo i desno od sredine čela.

 

Iako je ovo frizura koja je velikim slovima ostala upisana u istoriju, čini se da lepoj glumici ovo nije bila najbolja odluka. Naime, s ovako ošišanom i stilizovanom kosom ona je izgledala sigurno desetak godina starije. 

 

 

Ovu frizuru karakteriše slojevitost i mokri izgled, a nastala je sedamdesetih godina prošlog veka, kada je frizer Pol Mekgregor napravio specijalnu frizuru za Džejn Fondu u filmu Klut iz 1971. godine.

 

Od kada je prvi put ugledala svetlost dana ova frizura je nošena u raznim varijacijama, a ova koju Evina nosi je apsolutni hit, koji, ipak, treba nositi obazrivo.

 

Poznato je da se Eva, kada je kosa u pitanju, uvek oslanja na svog dugogodišnjeg frizera Dimitrisa Đanetosa. Ovog puta čini se da je i ona malo omanuo, a mnogi su saglasni da čuvena frizura Mika Džegera ipak ne pristaje najbolje poznatoj glumici.

 

 

Ova frizura odlično pristaje ženama koje žele da učine kosu bujnijom i daju joj volumen, pa je savršena za one koje imaju tanku vlas, svetlije nijanse, jer s njom svaka kosa izgleda bujnije i zdravije. 

 

Evina frizura, odnosno moderan, pomeren čupavi izgled, biće sve popularnija u godini koja je pred nama, pre svega zbog svoje neopterećenosti, lakoće održavanja i čupavosti – što je ovoj retro frizuri donelo moderan tvist.

 

 

makonda-tracker