SAMO OPERETE I IMATE FRIZURU

Briše 10 godina s lica, veoma je praktična za održavanje: Nova frizura Jelene Karleuše je SAVRŠENA za JESENJE DANE

3

Pevačica se odlučila za drastičnu promenu, koja je mnoge oduševila 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je na društvenim mrežama podelila fotografiju na kojoj se vidi njena najnovija transformacija. Jelena je promenila frizuru i postigla efekat o kojem maštaju sve žene - izgleda bar 10 godina mlađe.

 

Pop diva se teško rastaje od plave boje, ali je zato spremna da eksperimetniše kada je frizura u pitanju. Ovog puta izbor je pao na stepenasto ošišanu frizuru, koja je otvorila njeno lice i učinila da izgleda fantastično.

 

Obično smo navikli da je vidimo sa dugom, pod konac ispeglanom kosom, pa je ova promena kod mnogih izazvala oduševljenje. Ono što se nije promenilo je izrazito svetla plava boja kose, po kojoj je Jelena prepoznatljiva već godinama.

 

 

Na novi izgled Jelene Karleuše nisu ostali imuni njeni pratioci, ali ni poznate ličnosti, a među prvima se oglasila holivudska diva Karmen Elektra.

 

Moja ženska simpatija – napisala je Karmen.

 

NOVA FRIZURA JK JE SAVRŠENA ZA JESEN
NOVA FRIZURA JK JE SAVRŠENA ZA JESEN foto: Instagram / jelenakarleusa

 

Ukoliko ste u potrazi za frizurom koja je idealna za jesenje dane upravo ste naišli na pravu. Ova frizura je idealna za vreme koje je prepuno vlage, jer je baršunasta, pa je dovoljno samo da kosu operete i malo je rukama izgužvate, a potom okrenete glavu na kontra stranu, prema podu i tako je osušite.

 

Ova frizura po mišljenju mnogih stručnjaka ženu podmladi, te eto još jednog razloga za promene.

 

Bonus video:

 

Jelena Karleuša bez šminke

 

 

makonda-tracker