kosa koja osvaja

Treba vam PROMENA? Ovakve FRIZURE će navesti sve da se OKREĆU ZA VAMA

0

Neke promene na kosi nisu uvek dobra ideja, ali ove jesu sigurno

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Leto je vreme kada smo svi spremniji da rizikujemo, u karijeri, ljubavi, a treba nam i neka promena, da li je to promena imidža ili nečeg drugog nije važno. Kod nas žena na tapetu je često kosa.

 

Frizeri se slažu da je neophodna radikalnija promena preko leta i predložili nekoliko stilova u zavisnosti koju dužinu nosite, i kakav tip kose imate, a i koliko ste spremni da novu friuru održavate.

Poznati frizeri su izjavili da su u trendu na modnim revijama kraće frizure i bob varijante, ali i da to nije dovoljno, potrebno je malo začina na jednostavan bob. A mi vam donosimo nekoliko opcija za frizure koje će svakog naterati da se okrene za vama.

 

Raščupani bob je jedna od inspirativnih frizura za ovo leto, na njega možete dodati i nekoliko pramenova koji će ovu frizuru učiniti još interesantnijom, a sigurno će proivesti WOW efekat.

 

Rašupani bob sa blagim pramenovima:

 

Za artsi momenat, možete se odlučiti na potpuno ravan kraći bob sa šiškama. On je za baš hrabre, najbolje je ako imate naglašene crte lica krupne oči i usne.

 

Ravan kraći bob za hrabre devojke:

 

Piksi frizura se vratila na velika vrata, super izgleda ako prirodno imate talasastu kosu, ali i ako je ravna asimetrični deo je uvek lako uviti u samo par poteza. Ova frizura se može nositi i na ravnu kosu.

 

Piksi frizura:

 

Postoje i opcije za duže varijante kose, koje vašu frizuru mogu učiniti bombastičnom. Takva je frizura Emili Ratajkovski, koja ima dosta slojeva i razbarušene šiške.

 

Ova frizura izgleda romantično i idealna je za leto

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

U poslednje vreme je jako popularan i skroz ravan bob srednje dužine, potencijalno zalizan iza ušiju koji je popularizovala Hejli Biber. Ovaj bob izgleda fantastično i odaje energiju snažne poslovne žene.

 

Ukoliko ste i dalje raspoloženi za promenu pravac do telefona i zakažite tretman kod frizera. Uživajte u svojoj kosi ovog leta.

 

makonda-tracker