wow

Transformacije domaćih glumica: Dugo su imale isti imidž, a onda su se usudile da iznenada promene boju kose

0

 

Naša glumica Nina Janković je rešila da posle nekog vremena promeni imidž, što je naišlo na veliko odobravanje drugih glumica i njenih fanova.

Nina Janković
Nina Jankovićfoto: Damir Dervišagić

Ninu Janković smo poslednjih godina imali prilike da gledamo u mnogim hit ostvarenjima domaće kinematografije. Glumila u krimi - seriji Ubice moga oca, Vojnoj akademiji, Kalkanskim krugovima, Montevideu, dok je trenutno aktuelna serija Mama i tata se igraju rata se Gordanom Kičićem.

 

Osim što ima dosta posla, Nina je ispunjena i na emotivnom planu. Duže od jedne decenije je u braku sa svojim izabranikom Matejom Dičićem. Nina i ovaj ekonomista imaju dvoje dece, sina Vukašina i ćerku Ivanku.

 

Zakleli su jedno drugom na večnu ljubav u crkvi Svetog Marka i od tada važe za jedan od najskladnijih domaćih parova.

 

 

- Čar našeg braka jeste u tome što se mi i dalje zabavljamo. U tom smislu, ništa se nije promenilo. Kod Mateje volim njegovu duhovitost, harizmu i to što u svakom trenutku zna kako treba da reaguje. Divan je, nežan i pažljiv - rekla je ranije za “Stori” Nina.

 

 

Nina takođe važi za jednu od naših najlepših glumica novije generacije, a već duže vreme smo je navikli sa malo izblajhanom kosom. Međutim, Nina je sada rešila da promeni frizuru, tačnije boju kose, i odlučila se za malo tamnije tonove.

 

Čim je okačila fotografiju na svoj Instagram, krenule su da stižu pohvale od koleginica.

 

- Tako i treba! Ovo je fenomenalno - napisala je mlada glumica Milena Radulović, dok je Jelena Gavrilović zaključila da Nini sve boje dobro stoje, a Jelisevata Orašanin je samo ostavila nekoliko emotikona srca.

 

 

Izgleda da se i samoj Nini dopala nova boja kose, pošto je zaključila da nema nameru da se vraća na staro.

 

- Mislim da se u plavo više farbati neću - napisala je Ninu uz ovu fotografiju.

 

Ova Ninina promena imidža nas je naterala da se podsetimo još nekih naših glumica, koje smo dugo, dugo vremena navikli u jednom izdanju, a one su se u jednom trenutku odlučile za drastičnu promenu.    

 

 

Mina Lazarević

 

Minu Lazarević mnogi su prvi put dobro upoznali kao luckastu Čupku iz Porodičnog blaga, koja je ludela za Brandom, odnosno Vojinom Ćetkovićem. I od tada je svi znamo kao plavušu.

 

 

Međutim, i ona se u jednom trenutku odlučila da potamni svoju kosu, što je u tom trenutku sve iznenadilo. Doduše, Mina se nije pridržavala ove Ninine rečenice da se više nikad neće farbati na plavo, pošto se posle te epizode vratila na svetlu kosu.

 

Mina Lazarević
Mina Lazarevićfoto: Youtube Printscreen

 

Marija Karan

 

Mariju Karan, koja važi za jednu od naših najlepših glumica već duže vreme, oduvek znamo kao crnku. Međutim, mnogi se i ne sećaju da je devojka Sergeja Trifunovića iz kultnog urbanog filma "Kad porastem biću kengur", u jednom momentu bila plavuša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marija_kara)

 

I Marija se poput Mine vratila na staro, pa nam sad ostaje samo da vidimo da li će se i Nina Janković nakon nekog vremena opet učlaniti u klub plavuša.

 

Marija kao plavuša
Marija kao plavušafoto: Marija Karan Instagram

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker