zamamno

Providna, a čini da deluje vitkije! Neobična haljina zbog koje je je Severina balkanska MODNA ČAROBNICA

0

Interesantna haljina u kojoj se Seve pojavila u Sloveniji izdužava figuru, ističe obline, a rezervisana je za najveće zavodnice

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Nijedna odevna kombinacija Severine Vučković ne može da nas ostavi ravnodušnima, a pevačica izgleda očaravajuće kakva god da je prilika u pitanju.


Ona obožava modne klasike u vidu jednostavnih malih crnih haljina i odela, rado eksperimentiše s aktuelnim trendovima poput izreza na neočekivanim mestima, vešto spaja naizgled nespojivo i svaki put nam oduzme dah.

 

Najnoviji komad zbog kog je Severina svima pomutila razum je interesantna toaleta koju je hrvatska pop zvezda odabrala za koncert u slovenačkoj Velikoj Polani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Uvek nasmejana Seve ponela je atraktivnu haljinu zatvorenog okovratnika i bez rukava, koja je pripijena uz telo, a od kukova pada ravno u dvema trakama, budući da ima široke i duboke šliceve sa strane. Njen najvažniji deo su, međutim, vertikalne pruge koje se smenjuju s poluprovidnom crnom tkaninom, zahvaljujući čemu izdužuje figuru, čini siluetu zavodljivijom i naglašava obline. Čist seksepil!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


U pitanju je, inače komda jednog hrvatskog brenda, a Severina ga je ponela s jednostavnim crnim sandalama s kaišićima i visokim potpeticama, dok je kosu isfenirala na talase.

 

 

makonda-tracker