MOĆ PRIRODE

Vatrena boja kosa sa sobom nosi bogatu NEGU i hidrataciju: Donosimo vam MOĆNU masku koju će obožavati CRVENOKOSE

0

Za samo sat vremena uočićete prve promene, a nakon dva meseca redovne upotrebe vlasi će vam biti kao sa naslovnice.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ukoliko ste navikle na upečatljivu boju kose kojom ste prepoznatljivi gde god da se pojavite, onda ste na pravom mestu da saznate uz koju organsku recepturu će vaše vlasi biti kao sa naslovnice, a da za tu malu tajnu ne morate ići u salone lepote.

 

Crvena boja je veoma zahteva i specifična, te zahteva pored čestog farbanja, izdašnje balazame, pakova i maske, a ono što će učiniti prirodna nerafinisana ulja i sastojci ne možete pronaći u lokalnim drogerijama.

 

Sastojci:

 

3 kašike hladno ceđenog ulja bundeve

3 kašike hladno ceđenog ulja avokada

kašika lipovog meda sa saćem

dve pasiranje sveže urme

belance

kašika ricinusovog ulja

 

Priprema: 

 

Pripremite staklenu posudicu i drvenu spatulicu i pomešajte sastojke navedenim redosledom. Na opranu kosu šamponom bez silikona, parabena i sulfata, nanesite ravnomernu ovu moćnu masku od korena do vrhova i ostavite da odstoji barem sat vremena uz zagrevanja prvih 10 minuta. Možete zagrevati vazduhom iz fena, masiranjem ili debljim peškirom.

 

Kosu isperite mlakom vodom, te ovog pute preskočite silikonske serume i ulja.

 

Tretman ponavljajte barem 3 puta mesečno kako bi crvena kosa dobila sjaj, gipkost i volumen. Nakon dva meseca redovne upotrebe više nećete imati problem sa prekomernim opadanjem i krzanjem krajeve, što je svojstveno vatrenoj boji kose.

 

Crvena kosa, opadanje kose, Češljanje, farbana kosa
foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker