budite u trendu

Zablistajte kao poznate dame: 5 frizura za žene iznad 50 godina koje će na ulici privući svu pažnju

0

Kovrdžava kosa, uredni talasi ili kratka frzura samo su neki od savršenih načina stilizovanja koji će učiniti da zablistate

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Trendovi se brzinom svetlosti menjaju, tako da nove stvari konstantno dolaze i zauzimaju svoje mesto u vrhu najmodernijih stvari. U svetu lepote, to se često dešava te se žene često susreću sa novim načinom stilizovanja kose. 

 

Međutim, olakšavajuće okolnost je što su mnoge frizure za žene iznad 50 godina IN i kod mlađe populacije te ne samo da im ove frizure savršeno pristaju nego ih i podmlađuju. 

 

Ovo je 5 načina stilozovanja vaše kose koje koje primenjuju i poznate dame:

 

1. Neobavezna punđa je pravi izbor za vas jer je možete poneti na bilo koju vrstu događaja, a ova frizura se dopada i glumici Hali Beri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

2. Na samo što je kratka kosa praktična, nego je i savršen izbor za frizuru zbog koje će vam komplimenti samo stizati. Za ovakav fazon, odlučila se glumica Šeron Stoun

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

3. Kovrdžava kosa podsetiće na dane iz vaše mladosti, pa zašto da propustite trenutak da se prisetite tih dana, jer ako može pevačica Dženifer Lopez, možete i vi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

4. Kosa ispod ramena sa uvijenim krajevima je pravi izbor za otmene dame, kao što je glumica Nikol Kidman.

 

 

5. Uredni talasi će vašem celokupnom izgledu dati notu glamuroznosti, te se za takvu frizuru odlučila i model Keti Džejkops.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker