Diktira trendove

Španija polako ali sigurno preuzima glavnu modnu ulogu: 9 favorita od elegancije Madrida do šika Barselone (FOTO)

0

Otkrivamo razlog zašto su španski brendovi posebni i zašto su upravo oni ti koje obožavamo...

 

foto: Profimedia

5. Cortana

 

A post shared by Cortana (@cortana.inside) on

Španska dizajnerke Rosa Esteva zalaže se za zanatski pristup stvaranju ženstvenih haljina i kombinezona koji prate žensku siluetu. Ova dizajnerka smatra da je sve u dobrom kroju i cilj joj je da ponudi neprolazne ženske kolekcije.

 

6. Masscob

 

A post shared by MASSCOB (@masscob_lacoruna) on

Jednostavne bluze, haljine i suknje koje odgovaraju toplom Mediteranu i paleti boja koja podseća na more - plava, crvena, narandžasta, žuta. Takođe, i ovom brendu je bitna silueta, kao i komad garderobe sa kojim možete da se igrate.

 

7. Valentina Garí

 

A post shared by Valentina Garí (@valentinagari) on

Dizajnerka je oduvek bila strastvena prema modi i kao rezultat nastale su svilene suknje- haljine koje možete kupiti i zajedno i odvojeno. Ideja je da odeća bude udobna i lagana.

 

8. Formenteraguamarina

Sva odeća i aksesoari koji su vezani za more su glavna preokupacija bivše blogerke Dolores Luque koja je i lansirala Formenteraguamarina brend. Drugim rečima od šešira pa do espadrila!

 

9. Naguisa

 

Pablo Izquierdo i Claudia Pérez Polo dizajniraju obuću, laganu, udobnu i ručno rađenu. Obuća koja odgovara odmoru i plažama, ali i u kojoj možete slobodno da se šetate gradom je sinonim za ovu marku.

makonda-tracker