Diktira trendove

Španija polako ali sigurno preuzima glavnu modnu ulogu: 9 favorita od elegancije Madrida do šika Barselone (FOTO)

0

Otkrivamo razlog zašto su španski brendovi posebni i zašto su upravo oni ti koje obožavamo...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Od elegantnog stila koji dolazi iz Madrida, pa do šik i opuštene Barselone, Španija ima enormno bogatstvo modnih potpisa, piše Elle. To je potvrdio i poznati španski fotograf i kreativni direktor Berta Bernada!

Mediteran ima snažan uticaj na sve što radimo od hrane koju jedemo, pa do odeće koju nosimo", kaže on.

Tajna leži u jednostavnosti i zanatskom pristupu i zato vam predstavljamo ovih 9 španskih brendova koji će možda i nadmašiti uspeh Zare, Manga, Cortefiela i ostalih Made in Spain marki.

 

1. Sunad

 

A post shared by S U N A D (@_sunad_) on

Ovaj brend su osnovale dve drugarice, inspirisane bojama pustinje. Široke majice i košulje u neutralnim tonovima su napravljene od prirodnih materijala, a idealne su za sve prilike.

 

2. Nice Things Paloma S.

Ženstvene kolekcije odlukuju njihovu modu. U njihovoj ponudi možete naći haljine, široke pantalone i bluze koje se lako kombinuju sa teksas jaknom ili kimonom.

 

3. Bimba y Lola

 

A post shared by BIMBA Y LOLA (@bimbaylola) on

Ovaj firma je nastala pre 12 godina, u fokusu su aksesoari, ali možete naći i interesantnu odeću. Print na print, pa opet na print je njihova deviza, kao i jake boje i zanimljiva trikotaža.

 

4. Loq

 

A post shared by LOQ (@loq) on

Poznat je po vrhunskoj izradi obuće, a posebno po sandalama i papučama na blok štiklu. Takođe, brend najčešće koristi neutralne boje, kao što su siva, svetlo zelena i braon i posebno vole da istaknu kako "redefinišu klasiku za modernu ženu".

 

Nastavak vas čeka na idućoj strani...

 

makonda-tracker