dizajner konačno progovorio

Biseri, til i cipele koje verovatno nećemo ni videti: Baš sve što smo želele da znamo o svadbenom izdanju Pipe Midlton

0

Sestra vojvotkinje od Kembridža stala je na ludi kamn izgovorivši sudbonosno da multimilioneru Džejmsu Metjuzu, a mesecima su svi spekulisali o tome kako će Pipa izgledati na svom venčanju.

1 / 9 Foto: REUTERS/Justin Tallis/Pool

 

Od nakita, tu su viseće minđuše sa krupnim biserima, a šminka je prilično diskretna. Istaknute su oči, dok je karmin u boji kože.

 

Pipa je odabrala i odmeren bidermajer od belih cvetova u kojem preovlađuju frezije i božuri.

 

Pipa i Džejms danas staju na ludi kamen: Cveće dovozili u kamionima, procurele prve fotografije (FOTO)

 

Kod izbora venčanice, presudilo je verovatno to što je Dikon rođeni Britanac. Studirao je u Londonu zajedno sa famoznim Aleksanderom Mekvinom, koji je dizajnirao venčanicu Kejt Midlton.

 

Radio je za brendove Šarl de Kastelbažak i Botega Veneta, kao i Guči. Sopstveni brend GILES lansirao je 2003, a na prvoj reviji šetale su mu zvezde kao što su Linda Evanđelista i Karen Elson.

 

Višestruko je nagrađivan za svoj rad, i dobitnik je priznanja za najboljeg dizajnera Britanije 2006. godine.

 

Više ne pravi kolekcije, već samo komade visoke mode koji se posebno naručuju i izrađuju. Procenjuje se da njegova unikatna haljina košta najmanje četiri cifre u funtama.

 

Oblačio je Saru Džesiku Parker, Viktoriju Bekam, Skarlet Johanson, Kejt Hadson, Solanž Nouls, kao i glumicu Gvendolin Kristi (Brijenu iz Igre prestola), s kojom je u vezi već četiri godine.

 

makonda-tracker