dizajner konačno progovorio

Biseri, til i cipele koje verovatno nećemo ni videti: Baš sve što smo želele da znamo o svadbenom izdanju Pipe Midlton

0

Sestra vojvotkinje od Kembridža stala je na ludi kamn izgovorivši sudbonosno da multimilioneru Džejmsu Metjuzu, a mesecima su svi spekulisali o tome kako će Pipa izgledati na svom venčanju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pipa Midlton, mlađa sestra Kejt Midlton, udala se u crkvi u Berkširu, a devojka u koju su sve oči bile uprte tokom kraljevskog venčanja 2011. opravdano je bila u centru pažnje.

 

Neki smatraju da je nadmašila čak i Kejt u venčanici: Prve fotografije Pipe Midlton se munjevito šire svetom (FOTO, ANKETA)

 

Mlada je pred crkvu iz 12. veka u kojoj je održana ceremonija venčanja stigla oldtajmer kabrioletom, u romantičnoj beloj venčanici Džajlsa Dikona, sa čipkanim gornjim delom, kratkim rukavima, malom rolkom i diskretno otvorenim leđima.

 

foto: Profimedia

- Oduševljen sam zbog šanse da sarađujem sa Pipom. Haljina ima kratke rukave, visoku kragnu i korset, dok je na leđima detalj u obliku srca. Kako bismo dočarali utisak bez ikakvih šavova, preko cele haljine ručno je našivena svilena čipka. Preko podsuknje od tila stavljena je suknja od čipke sa biserčićima, a drago mi je da je ova jedinstvena prilika omogućila mom sjajnom timu da prikaže sve svoje veštine. Hvala i Pipi što je ponovo pokazala podršku za britansku modnu industriju - saopštio je Dikon.

 

Venčanje godine je počelo:  Kejt u boji kajsije od glave do pete, ali ipak svi pričaju o kumu (FOTO)

 

Kosa joj je podignuta u punđu, ukrašena diskretnom bisernom tijarom i dužim velom bez rada, koji potpisuje Stiven Džons, dok su cipele (iako praktično nevidljive, pošto je donji deo venčanice dug i raskošan), očekivano - Manolo Blanik, satenske u boji slonovače.

 

Nastavak i još fotografija pogledajte na sledećoj strani.

 

makonda-tracker