modna ikona

Bivša spajsica nastavlja da postavlja modne standarde: Viktorija Bekam PONOVO održala lekciju iz stila (FOTO)

0
Viktorija Bekam je ponovo održala lekciju stila, za sve dame koje vole boje i sofisticiranu eleganciju.
foto: Instagram
foto: Instagram

Britanska modna ikona, Viktorija Bekam, još jedna je zvezda koja trenutno boravi u Parizu, a glavni razlog posete ovog grada je svakako Nedelja visoke mode, piše Elle.rs.

 

Poslednji dani januara su rezervisani za ovaj važan modni događaj, pa tako bivša spajsica, zajedno sa svojom porodicom uživa u svim čarima Grada svetlosti.

 

Viktorija Bekam uputila je par reči 18-ogodišnjoj SEBI: Da, postoji ljubav na prvi pogled... (FOTO)

 

Van fashion weeka, ona uživa u šetnjama pariskim ulicama, te su tako poznatu dizajnerku usnimili fotoreporteri, koji je doslovno prate na svakom koraku. Upravo tada, Bekamova je prošetala fantastičnu color-block odevnu kombinaciju koja je iznenadila mnoge njene fanove.

 

Ovo je bio još jedan pokušaj priklanjanja bojama, za koje smo već odavno utvrdili da joj dobro stoje, tako da je Viktorija izgledala više nego sjajno u ovom upečatljivom stajlingu.

 

foto: Promo

Jasne linije i precizan kroj koji prati siluetu tela je njen prepoznatljiv look, dok neočekivana kombinacija plave i narandžaste predstavljaju pravo iznenađenje.

 

Viktorija Bekam priznala da nema društveni život: Evo zašto joj zbog ove izjave aplaudiraju mame širom sveta

 

Viki je uparila narandžaste pantalone širokih nogavica, iz njene pre-jesen/zima kolekcije, sa plavom košuljom koja dolazi iz njene Ready to wear kolekcije 2017.

 

Dok su tonovi komplementarni jedan drugome, ovaj baggy stil se može nositi kako na posao, tako je i sasvim prikladan za večernji izlazak ako se upari sa štiklama i majicom.

 

makonda-tracker