Dirljivo

Viktorija Bekam uputila je par reči 18-ogodišnjoj SEBI: Da, postoji ljubav na prvi pogled... (FOTO)

0
Pismo koje je popularna Poš Spajs napisala mlađoj sebi probudiće u vama neverovatne emocije.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

I dalje se boriš. Nisi najlepša, najzgodnija, niti si najbolja plesačica u školi. Nigde se nisi uklapala kako valja... Imaš akne. Misliš da te je direktor namerno postavio u poslednji red kada je bio dan fotografisanja za kraj godine, jer zbog kilaže nisi za prvi red (ovo je možda istina, a možda i ne)."

Fotografije su odale da se nada pomirenju: Bekam posle raskida ne može da sakrije emocije (FOTO)

 

Ljude je posebno ganuo deo pisma koji se tiče ljubavi...

Uči o fudbalu, posebno ofsajdu. I da, ljubav na prvi pogled postoji. Dogodiće ti se u foajeu Mančestera Junajteda, iako ćeš biti u pripitom stanju, tako da detalji će biti magloviti. Dok drugi igrači budu stajali za barom sa svojim prijateljima, videćeš Dejvida sa njegovom porodicom.

 

(U tom trenutku - ti si ona koja je poznata ličnost od vas dvoje). I ima tako sladak someh. I ti ćeš biti prilično vezana za svoju porodicu, te će ti se činiti da imate toliko toga zajednočkog, ti i Dejvid. Zatražiće tvoj broj telefona. (On i dalje čuva London - Mančester kartu na kojoj si mu ispisala broj).

Viktorija Bekam više nije modna svetica: Svet je ostao u čudu nakon što je ikona stila ovo obukla! (FOTO)

 

Naravno, Viktorija se dotakla i mode.

Toliko ćeš se zabavljati sa odećom, čoker ogrlicama sa neverovatnim natpisima, čudnom plavom kosom. Neće ti ni padati na pamet da izgledaš apsurdno.

 

Izgledaćeš kao 'dreg kvin' na dodelama nagrada. Ali kada te vidim, ja se nasmejem. Jer to će ti dati vetar u leđa da iz jednog ekstrema ideš ka drugom. Obožavam to što slobodno možeš da iskažeš to što jesi.

 

Moda će ti biti poseban korak jednoga dana, ali ne dozvoli da te to karakteriše ili potpuno promeni. Učićeš, kako postaješ sve zrelija, zamenićeš štikle patikama, suknjice belim košuljama. I nikada nećeš biti od onih koji se samo iskotrljaju iz kreveta.

 

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

makonda-tracker