mama za primer

Viktorija Bekam priznala da nema društveni život: Evo zašto joj zbog ove izjave aplaudiraju mame širom sveta

0
Popularna dizajnerka i bivša "spajsica" ima bogatstvo vredno oko 250 miliona funti, ali ne želi da plati nekome da radi ono što ona veruje da je samo njena dužnost.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je u mogućnosti da plati po nekoliko dadilja za svako od njene dece, Viktorija Bekam ne želi da se odrekne ključnih stvari koje čine ulogu majke - čak ni po cenu društvenog života.

 

Kada poraste, mrzeće je zbog ovoga: Zahvaljujući ovoj izjavi, ćerka Viktorije Bekam će crveneti od srama

 

Bivša "spajsica" je ponosna mama Bruklina (17), Romea (14), Kruza (11) i Harper (5), a ona je objasnila da ona i njen suprug Dejvid u potpunosti posvećuju svoj dan deci.

Ja nemam društveni život. Moje čevtoro dece i Dejvid su moj prioritet. Kada deca imaju predstavu ili roditeljski, ja sam tamo."

foto: Profimedia

 

Ona je objasnila da ona i njen suprug gotovo nikada ne putuju u isto vreme, odnosno ne ostavljaju decu s dadiljama dok oni po svetu završavaju poslovne obaveze.

Dejvid i ja retko putujemo u isto vreme. Radimo domaći, tu smo u vreme kupanja i u vreme za odlazak u krevet", kaže ona.

Žena kojoj je Viktorija Bekam ukrala život: Shvatila sam da su birali izgled, a ne glas (FOTO)

 

Takođe, Viktorija svakog dana ćerkicu Harper odvozi u vrtić i maše joj s kapije.

Ne bi bilo pogrešno ni da platim nekome da radi sve to kako bi mi život bio lakši, ali meni je to važno", objašnjava Viktorija.

 

 

makonda-tracker