nadmudrila sve

Njena kreacija je oduševila svet, a onda su je optužili da je plagijator: Verica Rakočević otkrila isitinu o jeleku sa filmskog festivala u Veneciji (FOTO)

0
Crnogorska kreatorka optužila je srpsku kreatorku Vericu Rakočević da je ukrala njen jelek, u kojem se Sloboda Mićalović pojavila na filmskom festivalu u Veneciji i oduševila svet. Verica Rakočević odgovorila joj je tako da se crnogorska kreatorka neće dugo oporaviti, a i svoju karijeru dovela je pod znak pitanja.

Stoga se srpska modna dizajnerka našla na udaru modnih stručnjaka, koji je kritikuju da je kopirala delo crnogorske kreatorke, samo sa srebrnim vezom, i predstavila kao svoje. Marina Banović Džuver oglasila se na Fejsbuku i podelila ove dve fotografije, ali nije htela da ih komentariše, za razliku od njenih prijatelja.

 

Verica je u svom stilu, bez ljutnje i pompe samo kratko navela činjenice i pokazala fotogražju koja dokazuje ono što svi koji se bave i prate modudobro znaju:

 

Cela planeta se zapitala šta to nosi Sloboda Mićalović u Veneciji: Ona je PRVA ponela tradicionalni srpski asesoar čije će ime zapamtiti i najveći svetski modni kreatori (FOTO)

 

- Sećanje… Pre 22 godine, Sveti Stefan katalog u saradnji sa Budvanskom rivijerom. Kolekcija "Ja tako hoću" spoj tradicije i savremenog. Jelek izte kolekcije prošetao crvenim tepihom na festivalu u Veneciji.

makonda-tracker