nadmudrila sve

Njena kreacija je oduševila svet, a onda su je optužili da je plagijator: Verica Rakočević otkrila isitinu o jeleku sa filmskog festivala u Veneciji (FOTO)

0
Crnogorska kreatorka optužila je srpsku kreatorku Vericu Rakočević da je ukrala njen jelek, u kojem se Sloboda Mićalović pojavila na filmskom festivalu u Veneciji i oduševila svet. Verica Rakočević odgovorila joj je tako da se crnogorska kreatorka neće dugo oporaviti, a i svoju karijeru dovela je pod znak pitanja.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, društvene mreže usijale su se zbog dve fotografije. Na jednoj je glumica Sloboda Mićalović na crvenom tepihu u Veneciji, a na drugoj je crnogorska manekenka Nataša Đurović.

 

Ono što povezuje ove dvije fotografije je jelek, koji nose i Đurovićeva i Mićalovićeva, ali je dizajnerski potpis različit.

 

Naime, kreatorka iz Crne Gore Marina Banović Džuver dizajnirala je kolekciju za predstavljanje na modnoj manifestaciji u Rimu, u kojoj se nalazi jelek zlatnog veza, skoro identičan kao onaj koji je Verica Rakočević kreirala za svoju nećaku Slobodu.

 

Dve dive ruku pod ruku: Zbog ovakvog izdanja je Moniki Beluči i Slobodi Mićalović klicala čitava Venecija (FOTO)

 

foto: Profimedia

Nastavak teksta pogledajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker