instagram osvaja svet

Privlačno ili... ne baš? Poznati propagiraju još jedan trend koji postavlja nerealne standarde lepote (FOTO, ANKETA)

0
Svetske lepotice odlučile su da pokažu nešto o čemu verovatno nikada ranije niste ni razmišljali, a mnogi su zabrinuti da će žene širom sveta ugroziti zdravlje u pokušaju da ih imitiraju...
foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon trenda male zadnjice, nakon trenda velike zadnjice, pa nakon trenda razmaka između butina, neke od najlepših žena planete pokazuju svetu još nešto što ih čini posebnima i mnogi žele da oponašaju.

 

Novi trend u fotkanju selfija: Zvezde su za njim odavno lude, a sada se tako slikaju i "obične smrtnice"


Reč je, verovali ili ne, o "pukotinu" na stomaku, odnosno vertikalnoj brazdi između trubšnjaka na stomacima koji u veoma ravni.

 

 

A photo posted by Jen Selter (@jenselter) on

 

Ovaj sumanuti trend ima za cilj da pokaže koliko su devojke u formi, jer se ova brazda javlja isključivo kod žena koje provode sate i sate u teretani.

 

Hit na Instagramu: Vežba za noge i stomak koju je zabavno i raditi i gledati!

 

 

A photo posted by Stella! (@stellamaxwell) on


Kako piše američki Elle, ovaj trend predstavlja "nove trbušnjake", a već su ga otkrile Bela Hadid, Emili Ratajkovski, Džen Selter, Stela Maksvel...

 

Mnogi su zabrinuti da bi neke pripadnice nežnijeg pola mogle da ugroze zdravlje u pokušaju da i same imaju baš takav stomak.

 

 

A photo posted by TINASHE (@tinashenow) on

 

Drugi pak veruju da "pukotina" na stomaku nije moguća osim ukoliko se ne hranite izuzetno nezdravo, što je apsolutno nedopustivo.

 

makonda-tracker