Nova Z Zegna kolekcija za jesen-zimu 2010/11.

Na tek završenoj modnoj reviji modnog brenda Z Zegna u Milanu predstavljena je nova kolekcija inspirisana estetikom i perfekcijom muške siluete
0
1 / 4 Foto: Promo

Savremeni izraz postignut je primenom principa dekonstrukcije i prerade oblika i time je u prvi plan stavljen tehnički karakter kolekcije. Tonovi su iz palete sive, teracote, boje čokolade i denim plave. Materijali korišćeni u kolekciji: vuna sa dva lica, angora, sirovi džins, štavljena koža, pletivo i žersej su razigrano kombinovani.

Ključni modeli za sezonu jesen/zima  su Techno Jacket, Panel Jacket i Grid Knit, a od modnih detalja najupečatljivije su predimenzionirane tašne i putne torbe.

Specijalni gosti modne revije bili su braća Bil i Tom Kaulic, frontmeni svetski popularnog benda Tokyo Hotel. Nova Z Zegna kolekcija za proleće-leto 2010. uskoro će se naći u ponudi u Z Zegna šopa u okviru XYZ Fashion Centera u šoping centru UŠĆE.

- Sada su sva svetla uperena na restruktuiranog muškaraca, koji ujedninjuje dizajn, funkciju, osećaj i stil - kaže Alesandro Sartori, kreativni direktor modnog brenda Z Zegna.

makonda-tracker