jesen sa stilom

Cipele Jelisavete Orašanin su apsolutni hit jeseni – laskaju svakoj ženi & nisu skupe, a izgledaju kao milion dolara!

0

Ove cipele su moderni aksesoar koji svaki stajling podiže na viši nivo, dajući mu dozu luksuza i šika.

Jelisaveta Orašanin važi za ženu istančanog modnog ukusa
Jelisaveta Orašanin važi za ženu istančanog modnog ukusafoto: Printscreen/Instagram/jagodenamagli

Poznata po svom besprekornom stilu i hrabrim modnim izborima Jelisaveta Orašanin još jednom je dokazala zašto je smatraju jednom od najbolje odevenih dama na našim prostorima.

 

Glumica je nedavno viđena u komadu koji je već postao must-have za sve ljubiteljke sofisticirane estetike.

 

Njena odvažnost u kombinovanju trendi detalja sa klasičnim elementima oduševila je obožavaoce, dok su se modni znalci složili da je upravo ovaj dodatak prava definicija jesenjeg glamura.

 

Popularna glumica objavila je na svom Instagram profilu zajedničku fotografiju sa prijateljicom, na kojoj je pozirala u modnoj kombinaciji idealnoj za oktobarske večeri.

 

Lepa supruga Miloša Teodosića ovom prilikom ponela je elegantne lakovane potpetice u špic koje su apsolutni hit jeseni, a ukombinovala ih je sa kratkom suknjom i oversajz sakoom.

 

Ovakav modni odabir dodatno je istakao glumičine duge i vitke noge po kojima je prepoznatljiva, a svaka dama ga uz malo novca i umeća može lako prekopirati.

 

Cipele sa špicastim vrhom potpuno su zaludele zaljubljenice u odu širom sveta i dolaze u različitim nijansama i visinama, ali najviše pažnje privukle su one u bogatoj bordo boji, koja je ove sezone apsolutni hit.

 

Uvek popularne i u crnoj varijanti, ove cipele pružaju fleksibilnost stajlinga, pa se lako uklapaju u dnevne, ali i večernje kombinacije.

 

Dostupne su u modelima sa visokom, srednjom i nižom štiklom, pa omogućavaju savršenu ravnotežu između udobnosti i prefinjenosti.

 

Niže štikle, sve popularnije među trendseterkama, omogućavaju nosivost tokom celog dana bez ugrožavanja stila, što ih čini savršenim izborom za jesen.

 

Ovaj klasični, ali inovativan model koji Jelisaveta nosi postao je sinonim za eleganciju i trend u jednom – idealan za sve it devojke koje žele da ostave utisak glamurozno, a opet pristupačno modernog stila.

 

Mogu se nositi u svim prilikama; savršeno idu na midi i mini suknje, haljine i farmerke, a u zavisnosti od efekta koji želite da ostavite, odaberite ostale aksesoare poput elegantne tašnice ili ležernog kačketa.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelisaveta Orašanin pokazala zgodne noge

 

makonda-tracker