šta mislite o ovome?

Da li biste ovakve izašle iz kuće? Stajling holivudske dive ostavlja bez daha – sve dok joj ne pogledate u noge

1

Od nje se ovo nije očekivalo.

Glumica retko pravi ovakve modne promašaje
Glumica retko pravi ovakve modne promašajefoto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Gvinet Paltrou (52) oduvek je važila za jednu od najbolje stilizovanih dama na svetskoj javnoj sceni.

 

Slavna glumica prepoznatljiva je po svom sofisticiranom i minimalističkom modnom izrazu, zahvaljujući kom gotovo nikada ne pravi promašaje

 

Ipak, ponekada se i najboljima dešava da prokliznu, što je upravo bio slučaj sa slavnom glumicom koja je u četvrtak 10. oktobra uslikana u krajnje neobičnoj odevnoj kombinaciji.

 

Gvinet trenutno boravi u Njujorku gde radi na snimanju sportske drame "Marty Supreme", čija radnja je smeštena u pedesete godine prošlog veka.

 

S tim u skladu stilizovana, Paltrou je juče uslikana u bezvremenskom crnom kompletu koji oslikava pravu eleganciju i savršen je za sve prilike; od poslovnog sastanka, preko dnevne šetnje gradom do večere u omiljenom restoranu.

 

Set sačinjen od rolke sa visokom kragnom, midi suknje sa riskantnim šlicem i oversajz sakoa strogih linija idealan je za prohladne oktobarske dane.

 

Ovaj look Gvinet je dodatno začinila crvenin karminom i talasima u kosi koji asociraju na zlatno doba Holivuda, što je dodatno naglasilo prefinjenost njenog izgleda. Ipak, pogled na njenu obuću doneo je neočekivani obrt i ovo izdanje preokrenuo u potpuno drugi pravac.

 

Šta mislite o njenom stajlingu?
Šta mislite o njenom stajlingu?foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Naime, glumica je na nogama imala ni manje ni više nego – gumene crne papuče, koje neodoljivo podsećaju na modele namenjene za plažu.

 

Mnogi su komentarisali kako je ova kombinacija potpuno "suluda", te da je ovom obućom Gvinet pokvarila celokupan utisak koji je ostavila prelepim kompletom.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poslušajte trenera Dženifer Lopez

 

makonda-tracker