trendi oktobar

Stajling izgleda skuplje, otmenije & ultrašik! Modna lekcija Tijane Stoisavljević Milutinović koja važi svake jeseni

0

Ako želite da postignete look koji spaja eleganciju i suptilnost i izgledate aktuelno, jedna boja vam je neophodna u garderoberu tokom jesenje sezone.

Tijana Stoisavljević Milutinović na jednom gradskom događaju
Tijana Stoisavljević Milutinović na jednom gradskom događajufoto: M.M./ATAImages

Popularna voditeljka Tijana Stoisavljević Milutinović jedna je od poznatih devojaka koje će u svakoj prilici ostaviti utisak svojim stilom, a tako je bilo je prošle večeri u Beogradu.


Jedna od najlepših mladih dama na malim ekranima bila je među gošćama na proslavi jedne poznate parfimerije, a ona je ponovo odabrala autfit koji spaja praktičnost i eleganciju.


Već nekoliko sezona, kombinezone zamenjuju kompleti kao pouzdan način da se postigne efektan look, a Tijana je ovog puta odabrala vrlo interesantan spoj.

Ona je strpljivo pozirala u kropovanoj košulji šireg kroja, sa širokom kragnom i safari džepovima, dok poeban utisak ostavljaju širi 3/4 rukavi. Uz to je ponela zvonaste pantalone iste braon nijanse, model "na peglu" koji je veoma popularan proteklih godina, a svemu je dodala svetlucave salonke.

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages

Voditeljka je svoje izdanje upotpunila torbom modne kuće Louis Vuitton, praktičnim i većim modelom Tournelle koji krase prepoznatljivi monogrami.

 

Tijana Stoisavljević Milutinović u braon kompletu
Tijana Stoisavljević Milutinović u braon kompletu foto: M.M./ATAImages

Braon za jesen – naravno!


Tokom jesenje sezone, zemljana paleta je nezaobilazna pri odabiru boja, a najpopularnija među njima je, bez sumnje, braon, koja se neizostavno u svim svojim nijansama vraća tokom oktobra.


Za jesen 2024. mnoge modne kuće su pripremile upravo braon komade kao ključne u kolekcijama, pa smo ih videli na revijama brendova Jil Sander, Saint Laurent, Philosophy di Lorenzo Serafini...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JIL SANDER (@jilsander)


Posebno su zastupljene čokoladne nijanse, od nežne boje mlečne čokolade kakvu je ponela srpska voditeljka do vrlo tamnih tonova poput kakao tabli, a sve čine da stajling dobije "vajb" 90-ih, ali na minimalistički, nenametljiv i otmen način!

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o trendovima

 

makonda-tracker