udobne, lagane i u njenom stilu

Antitrendi patike Dakote Džonson o kojima se priča: I kad je elegantna i kad se obuče sportski – uz njih izgleda čudesno

0

Glumica se pri odabiru patika drži dva pravila: uvek mora da bude zastupljeno makar malo sive boje i ne smeju da budu najmoderniji model u tom trenutku.

Dakota Džonson ne prati trendove već postavlja sopstvene.
Dakota Džonson ne prati trendove već postavlja sopstvene.foto: Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Popularna glumica Dakota Džonson, široj publici najpoznatija po ulozi u franšzi "50 nijansi", jedna je od it devojaka u svetu slavnih koje stvari rade na svoj način.


Kako je odrasla kao holivudsko plemstvo, odnosno ćerka Melani Grifit i Dona Džonsona i pastorka Antonija Banderasa, ona nikada nije slepo pratila pravila već je radila stvari po svojoj volji, što se odrazilo i na njen lični stil.


Glumica je uspela da izgradi prepoznatljiv način odevanja koji spaja klasiku i aktuelnosti, a zanimljivo je da umesto da poštuje najnovije trendove – Dakota u njima uvek pronađe nešto što iskoristi da ponese stvari na svoj način!

 

U galeriji se podsetite stila Dakote Džonson.

1 / 9 Foto: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Omiljene patike Dakote Džonson

 

To je u poslednje vreme posebno slučaj s patikama, pa je tako nedavno viđena u Londonu u modelu patike koje je Vogue nazvao "protivotrovom" za modele poput sambica i salomonki, koje su apsolutno dominantne kada je reč o patikama već nekoliko sezona.

Glumica je ponela "patike za tate", koje sugerišu da glumica ne mari hoćemo li je videti kao modernu, što je, naravno, odmah izdvaja i čini onom koja postavlja trendove!

 

Dakota Džonson često nosi patike svetlosive boje ili sa svetlim detaljima
Dakota Džonson često nosi patike svetlosive boje ili sa svetlim detaljimafoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nešto kasnije, Dakota je u Njujorku uslikana u još jednoj ležernoj kombinaciji za svaki dan, a ovog puta se opredelila za Squash Polta AKH, iza kojih stoji dizajner Kreg Grin, modelom koji se izdvaja neobičnim nijansama, na prvom mestu akvamarin tonom, kao i svetlim detaljima plave, žute i sive boje.

 

Patike Dakote Džonson uglavnom podsećaju na najmodernije modele, ali ona uvek nosi malo drugačije od najpopularnijeg u datom trenutku.
Patike Dakote Džonson uglavnom podsećaju na najmodernije modele, ali ona uvek nosi malo drugačije od najpopularnijeg u datom trenutku.foto: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ranije tokom leta, glumica je nosila i popularne "ultrabustice", a zanimljivo je da je u svim slučajevima ona birala svetle modele patika koje su ili potpuno sive ili imaju sive detalje!

 

Patike za trčanje su najčešće izbor Dakote Džonson, ali nikada najpopularnija varijanta sezone.
Patike za trčanje su najčešće izbor Dakote Džonson, ali nikada najpopularnija varijanta sezone.foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na taj način je postigla da njen look deluje skuplje iako same patike možda nisu najmodernije u ovom trenutku, a svi modeli su se odlično uklopili uz stajling, nosila Dakota Šanel sako ili duks i helanke.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako da povratite novac ako vam vodootporna obuća propusti

 

makonda-tracker