glam

SVE je uspela da obmane! Tajna famozne haljine Milice Pavlović o kojoj je brujao Novi Sad

0

Milica Pavlović priredila je pravi performans u Novom Sadu i promenila više efektnih autfita za tu priliku, a jedan se izdvojio.

Milica Pavlović održala je oncert u Novom Sadu
Milica Pavlović održala je oncert u Novom Sadufoto: M. P./ATAImages

Pevačica Milica Pavlović održala je koncert u Novom Sadu, gde je promenila nekoliko spektakularnih autfita.

 

Međutim, čini se da se jedan posebno izdvojio po broju komentara i na društvenim mrežama Instagram Iks, ali i u domaćim medijima.

 

Reč je o glamuroznoj plavoj haljini s kristalićima i vrtoglavim dekolteom i izrezom s prednje strane, koju potpisuje jedan domaći kreator čije haljine i kostime nose i Jelena Karleuša, Miličina prijateljica, kao i Svetlana Ražnatović.

 

 Ipak, na društvenim mrežama fotografije Milice u ovoj haljini postale su viralne, jer su mnogi nagađali da ispod haljine ne nosi ništa, što je naizgled delovalo tako.

 

1 / 5 Foto: M. P./ATAImages

 

Nakon što je pustila komentatore da diskutuju, sama Milica se oglasila i potvrdila da je ispod haljine nosila bodi u boji kože.

 

Haljina koja je napravila totalnu pometnju na društvenim mrežama… Naravno da sam imala bodi u boji kože ispod haljine koju smo u toku izrade nazvali “optička varka” ― otkrila je Milica na svom Instagramu uz fotografiju s koncerta.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Milica Pavlović sa porodicom

 

makonda-tracker