uvek elegantna

I Merilin Monro bi rekla – O, DA, MOŽE! Zavodljivo izdanje Ivane Dudić koje obara s nogu

1

Poznata srpska glumica Ivana Dudić oduševila je izgledom sve prisutne na jednom gradskom događaju održanom u utorak, 28. maja. 

Ivana Dudić spada u najlepše devojke naše javne scene
Ivana Dudić spada u najlepše devojke naše javne scenefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Heroina domaće hit serije "Ubice mog oca" mamila je uzdahe kada se sinoć pojavila na jednom događaju održanom u srpskoj prestonici.

 

Ivana Dudić (33) poznata je kao žena od stila koja podjednako dobro ume da iznese elegantne, ali i nešto ležernije modne kombinacije.

 

Ovom prilikom, Dudićeva se odlučila za upečatljivu toaletu romantičnog kroja, koja je savršeno istakla glumičinu vitku figuru.

 

Ivana Dudić u pink haljini
Ivana Dudić u pink haljinifoto: F.S./ATAImages

Uzani korset i nešto ležerniji suknja – deo haljine upotpunjen suptilnim šlicem na desnoj strani, detalji su koji nikada ne izlaze iz mode. 

 

Ivana Dudić u pink haljini
Ivana Dudić u pink haljinifoto: F.S./ATAImages

Satenskom kreacijom jarkopink boje ova smeđokosa lepotica neodoljivo je podsetila na legendarno izdanje Merilin Monro u čuvenom filmu "Muškarci vole plavuše".  

 

 

Ovaj glamurozni look zanosna brineta upotpunila je dugom kosom uvijenom u neobavezne lokne i ružičastim karminom koji dodatno naglašava Ivaninu lepotu. 

 

Ivana Dudić u pink haljini
Ivana Dudić u pink haljinifoto: F.S./ATAImages

Nasuprot opšte vladajućem mišljenju da kombinovanje crvene i roze boje treba strogo izbegavati, mnogi poznati stilisti smatraju da je upravo taj miks recept za postizanje pravog modnog pogotka, što je Dudićeva i demonstrirala odabirom crvenog manikira kojim je zaokružila ovu modnu "odu ženstvenosti".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Intervju Anice Dobre

 

 

 

 

makonda-tracker