SVAKOJ ŽENI OVO TREBA

Najbolji način da nosite sako-haljinu: Ema Stoun na Kanskom festivalu u komadu odeće koji izdužuje figuru

0

Ovakve haljine možete nositi u mnogim prilikama, a najbolje od svega je što prave efekat izdužene figure i vitkog struka

Ema Stoun na Kanskom festivalu
Ema Stoun na Kanskom festivalufoto: Julie Edwards / Avalon / Profimedia

Ema Stoun je u subotu prisustvovala konferenciji za novinare na Kanskom festivalu za svoj novi film Kinds of Kindness sa rediteljemJorgosom Lantimosom.

 

Glumica je nosila belu sako-haljinu Louis Vuitton, čije je je zaštitno lice i retko da išta drugo nosi sem pomenutog brenda.

 

Haljina je imala duboki dekolte sa tričetvrt rukavima, a u struku je bila stegnuta predugačkim kaišem što daje efekat izdužene i uske figure.

 

1 / 3 Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

 

Obula je crne štikle sa kaišićima i par okruglih naočara za sunce u plavoj i braon boji, kosu je podigla u rep, pokazujući dijamantske minđuše.

 

Pored toga što sako-haljina sa dugačkim kaišem naglašava struk, ovakve haljine su savšrene za razne prilike, kako za posao, tako i izlaske, a možete se igrati oblicima i bojama kaiševa.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker