stižeeee!

Bez Rijane, Džej Lo i Zendaje neće proći: Met Gala 2024. sprema iznenađenja od kojih će ljubiteljke mode "poludeti"

0

Sad se zna ko će prošetati crvenim tepihom, ali i za koji datum je zakazana ova modna fešta 

USKORO STIŽE NOVA MET GALA
USKORO STIŽE NOVA MET GALA foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Kao i proteklih godina, Met Gala se približava i sve više raste uzbuđenje svih žena koje su istinske zaljubljenice u modu. Ove godine na spisku zvanica našle su se kao i uvek Rijana, Kendal Džener, Lili Gledston i druge poznate lepotice.

 

Osim njih, tu su i neka druga imena, koja do sada na A listi nismo imali prilike da vidimo. U pitanju su Lili Gledston i Ajo Edebiri, kao i Olivija Rodrigo i Uma Turman.

 

Lista gostiju za prestižnu Met Gala 2024. se još uvek dopunjava i obećava noć sjajne mode. Od muzičke ikone Rijane, supermodela Kendal Džener do zvezde u usponu Lili Gledston i drugih, Met Gala 2024 će okupiti mnoga imena svetskog šou biza.

 

 

Ovogodišnji modni događaj pratiće temu The Garden of Time, sa kopredsedavajućim Zendajom, Dženifer Lopez, Bad Bunujem i još mnogo drugih.

 

Lista gostiju Met Gala 2024 do sada


Ove godine na A listi će se naći i Žizel Bundšen, a prema pisanju Page Siksa očekuje se da će manekenka prisustvovati gala večeri sa svojim dečkom, instruktorom džiu-džicua Joakimom Valenteom. Bundšen je ranije prisustvovala na nekoliko Met Gala sa svojim bivšim suprugom Tomom Brejdijem.

 

Pored nje, nekoliko novajlija, među kojima su nominovana za Oskara i zvezda filma "Ubice cvetnog meseca" Lili Gledston, kao i zvezda "Medveda" Ajo Edebiri. 

 

I OVE GODINE SE SPREMA PRAVI SPEKTAKL
I OVE GODINE SE SPREMA PRAVI SPEKTAKL foto: EPA/JUSTIN LANE

 

Još nije potvrđeno da li će Kim Kardašijan ili Kajli Džener prisustvovati dodeli Oskara modne industrije. Međutim, potvrđeno je da prisustvuje Kendal Džener. Rijana, koja je nedavno nastupila na ekskluzivnoj pred-svadbenoj zabavi sina Mukeša Ambanija u Indiji, takođe će prisustvovati Met Gala 2024.

 

Osim njih, očekujte da vidite Oliviju Rodrigo, Umu Turman, Saru Polson i Kara Delevinj dok se šetaju crvenim tepihom.

 

KOJA NOVA LICA ĆEMO OVE GODINE VIDETI NA MET GALI 2024?
KOJA NOVA LICA ĆEMO OVE GODINE VIDETI NA MET GALI 2024?foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

Kada je Met Gala 2024?


Met Gala 2024. zakazana je za ponedeljak, 6. maja, u Metropoliten muzeju umetnosti u Njujorku. Ovaj događaj će započeti izložbu Instituta za kostim pod nazivom "Uspavane lepotice: Reavakening Fashion".

 

Kopredsedavajući Met Gala 2024


Ovogodišnjom Met Galom će kopredsedavati Zendaja, Dženifer Lopez, Bad Bani i Kris Hemsvort, a Džonatan Anderson i Šou Zi Čju će biti počasni predsedavajući. The Garden of Time J.G.Ballarda je inspiracija za pravila oblačenja Met Gala za 2024. godinu.

 

Dok ne stignu novi prisetimo se kako su proteklih godina izgledale poznate dame na Met Gali.

 

1 / 45 Foto: Angela WEISS / AFP / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Iznanađenje na Met Gali, zasenila je i Kim Kardašijan 

 

makonda-tracker