TAKO TRENDI

Nema šanse da joj nađete zamerku: Matea Milosavljević opčinila Beograd izdanjem u koje će se Beograđanke odmah ZALJUBITI

0

Prezgodna Matea još jednom je napravila modni pogodak i na jedan prefinjen način pokazala svoje izvajano telo 

PRESLATKA MATEA BLISTA U IZAZOVNOM IZDANJU
PRESLATKA MATEA BLISTA U IZAZOVNOM IZDANJU foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Matea Milosavljević večeras je sa svojim kolegama proslavila 1000. snimljenu epizodu svima dobro poznate serije "Igra sudbine".

 

Na proslavi koja je tom prilikom organizovana na jednom poznatom beograskom splavu pojavio se veliki broj glumaca i drugih saradnika, ali su pažnju publike definitivno ukrali Dragana Mićalović i njen kolega Milan Bosiljčić.

 

Ipak, i drugi su bili tu da upriliče ovaj važan događaj, a stajlingom se definitivno izdvojila lepa Matea, koja je ponela jednostavnu, a ipak tako efektnu i smelu kombinaciju.

 

 

Budući da Matea ima telo kao izvajano nema razloga da ga skriva. Ovog puta ona se odlučila za usku crnu haljinu koja je imala veliki izrez preko stomaka i koja je bacila akcenat na njen vitak struk.

 

Celu kombinaciju upotpunila je crvenom kožnom jaknom i modernim cipelama na visoku, debelu petu. 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznatoj je da se Matea ne libi da pokaže svoju vitku liniju, a i zašto bi budući da put do njenog zdravog izgleda nije bio uvek lak. Ona je više puta pričala o tome da je prošla kroz težak period i borbu za zdravlje, kao i da se borila sa bulimijom

 

Ipak, sada zna da voli svoje telo onakvo kakvo jeste i vrednim trudom i radom ga je dovela do savršenstva.

 

Bonus video:

Matea se vozi sa đubretarima

 

 

 

 

makonda-tracker